reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Naprawdę fajnie by było gdyby się nam udało :) bo ja jeszcze tylko w maju będę się starała więc naprawdę mam mało czasu i niewielkie szansę że się uda mi trafić :/

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem o tym spuchnieciu [emoji33] dlatego biore kilka kiecek do Polszy bo raczej w spodnie sie nie wcisne bo tym zabiegu.
Hehe no lipolize nie traktuje jako chudniecie a modelowanie :) mam okropny problem z tzw. bryczesami i wnetrzem ud. Jak bys mnie zobaczyla to widac, ze gorna polowe ud mm nieproporcjonalnie gruba w stosunku do reszty ciala :(
Wyglada to tak jak po lewej. A mam nadzieje, ze po zabiegu bedzie troche bardziej w strone prawego zdjecia :)
1492505724-aaaaaa.jpeg

Wkurza mnie to, bo przez te bryczesy wygladam jakbym miala wielka dupe, 4 biodra, nosze 1-2 rozmiary wieksze spodnie bo mniejsze nie przecisna mi sie przez gorna czesc ud :(
O obcislej malej czarnej moge pomarzyc bo wyglada to obrzydliwie.
Przecierpie te kilka dni z opuchlizna jesli tylko cos to pomoze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie dokladnie identyczny problem :):):):)
ale te bryczesy na zewnatrz maja wlasnie tkanke tluszczowa twarda u mnie i mi dr mowila, ze tam moga byc slabsze wyniki. Ta tkanka wewnatrz uda mieksza, wiec tam chyba lepsze efekty :)
Tez bym chciala wygladac jak to prawe zdjecie ;)
Zrób sobie takie zdjecie przed i potem po! ja nie zrobilam i zaluje bo teraz ciezko mi powiedziec czy to duzo pomoglo... od tego czasu i tak chudlam i grublam juz kilka razy ;)

Bo chyba nie pisałam ;) w tym roku zaczyna się reforma edukacji i spoko godziny mam i praca Będzie ale jakbym znikła na ten rok to by nawet pasowało bo czwarte klasy nie mają jeszcze geografii a edukacja dla bezpieczeństwa jest dopiero w ósmej klasie czyli za rok a tego przedmiotu nie ma za dużo osób, no i jak chce mieć pracę to muszę gdzieś się wkręcić do podstawówki, bo ja w gimnazjum pracuje, więc jak zajde w maju nawet to akurat luty rodze a od września do pracy wracam :/

Dziękuję[emoji8] ale u mnie to stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek domysły.
Teraz najgorszy czas przede mną[emoji21] .

A jak u Ciebie? Temp bardzo spadła? Nie ma nadziei?
Oj tak, czekanie wykancza. Powodzenia!

Nadziei brak właśnie zaczynam plamić. Rano zmarnowalam test :p.

Proszę mi ustawić 9cs, kolejna @ chyba dam na 18.05 jak teraz mi się na 33dni cykl przesunął.
Buuu :( nie podobuje mi sie to! :((((((

Może jakimś cudem będziemy razem na styczniowkach? [emoji8]

Łeee, ile dni przed owu będziecie się widzieć??

Dostałam jadłospis na jutro :) dużo tego, nie jestem pewna, czy zjem wszystko [emoji12] moja lista zakupow jest długa, zwłaszcza, że po świętach lodówka świeci pustkami...

qdkkj44j6bi2vbec.png
6 dni przed owulka przy 29 dniowym cyklu. Nawet sie nie nastawiam bo to bez sensu, biore dalej leki. Jedyna szansa to jesli cykl mi sie wydluzy z powodu podrozy i owulka bedzie w pierwszym tygodniu maja. Wezme ze soba testy owulacyjne, bede wiedziala na czym stoje.
O masz obrazek. Widzimy sie ostatni raz w niedziele rano (23 kwietnia), owulka 29 kwietnia przy 29dc.
Zobaczymy sie tuz po owulce :( jak juz napisalam, jedyna szansa to jak owulka bedzie 1 maja lub pozniej.
1492511872-aaaaaa.jpeg

@Paraplu a na czym polega ten zabieg?
@Lanvin piekny wykres trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
@StorAnia piękne kwiaty też mi się marzy taki ogródek [emoji173][emoji173][emoji173]

Witam się i ja[emoji16] chyba pospieszylam się z tym okresem nic się nie rozkrecilo jak dziś się nie powiększy to chyba nici z wymazu [emoji58]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wstrzykuje sie w wybrana partie ciala substancje rozpuszczajaca komorki tluszczowe. Tluszcz trafia do krwioobiegu, nastepnie to watroby i jest naturalnie wydalany z organizmu. Bez porownania bezpieczniejsza opcja w stosunku to liposukcji. Lipoliza to zabieg i jest bardziej do modelowania sylwetki, np. w kwestii bryczesow na udach. Liposukcja to juz gruba sprawa no i to juz operacja.
Licze na zadowalajace efekty :)

u mnie dokladnie identyczny problem :):):):)
ale te bryczesy na zewnatrz maja wlasnie tkanke tluszczowa twarda u mnie i mi dr mowila, ze tam moga byc slabsze wyniki. Ta tkanka wewnatrz uda mieksza, wiec tam chyba lepsze efekty :)
Tez bym chciala wygladac jak to prawe zdjecie ;)
Zrób sobie takie zdjecie przed i potem po! ja nie zrobilam i zaluje bo teraz ciezko mi powiedziec czy to duzo pomoglo... od tego czasu i tak chudlam i grublam juz kilka razy ;)
Juz sobie zmierzylam obwod, zdjecie tez zrobie. Fajnie jak mozna soie porownac na zdjeciach to na zywo to czesto ciezko zobaczyc faktyczna roznice. Wiem, ze moge potrzebowac kilku zabiegow aby osiagnac zadowalajacy mnie efekt. Nie oczekuke cudow, chce tylko any mi sie uda nie obcieraly latem i zebym mogla zalozyc spodnie rozm. 38 bo przez bryczesy skazana jestem glownie na 42!
Gdzie cialo ma rozmiar 38 to o glupie beyczesy nosze spodnie 42 [emoji36] musze zawsze skracac nogawki i zwezac w biodrach bo sa 2 rozmiary za duze w tych rejonach.

Ostatnia edycja:
Bo chyba nie pisałam ;) w tym roku zaczyna się reforma edukacji i spoko godziny mam i praca Będzie ale jakbym znikła na ten rok to by nawet pasowało bo czwarte klasy nie mają jeszcze geografii a edukacja dla bezpieczeństwa jest dopiero w ósmej klasie czyli za rok a tego przedmiotu nie ma za dużo osób, no i jak chce mieć pracę to muszę gdzieś się wkręcić do podstawówki, bo ja w gimnazjum pracuje, więc jak zajde w maju nawet to akurat luty rodze a od września do pracy wracam :/

Aaa, rozumiem... To faktycznie może być problem. To życzę Ci 2 kresek jak najszybciej [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Aaa @Lanvin powodzenia z dieta!
Zrob sobie fotki przed i po :) super widac wtedy postepy. Jak patrze na swoje to za kazdym razem w szoku jestem, ze bylam takim wielorybem [emoji23] bardzo motywujace :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też tak czytałam, że można go do 8 dpo brać. I tak robię w tym cyklu eksperymentalnie[emoji5] .

@Lanvin ty kupuj test a nie o spadkach temp. myślisz[emoji35] [emoji110] [emoji110]

@marc [emoji110] [emoji110] [emoji110] zdolna bestia z Ciebie. Działa stary termometr?

My ruszyliśmy w drogę powrotną[emoji20] . Śnieg/ deszcz pada, wypadki... a my już na letnich oponach....to będzie długa droga.

Mój wykres[emoji2]
1492502754-aaaaaa.jpeg

Normalnie aż śmiga :p ;-) działa, dziala ;-) teraz mam 2 :-D

reklama
Oj tak, czekanie wykancza. Powodzenia!

Buuu :( nie podobuje mi sie to! :((((((

6 dni przed owulka przy 29 dniowym cyklu. Nawet sie nie nastawiam bo to bez sensu, biore dalej leki. Jedyna szansa to jesli cykl mi sie wydluzy z powodu podrozy i owulka bedzie w pierwszym tygodniu maja. Wezme ze soba testy owulacyjne, bede wiedziala na czym stoje.
O masz obrazek. Widzimy sie ostatni raz w niedziele rano (23 kwietnia), owulka 29 kwietnia przy 29dc.
Zobaczymy sie tuz po owulce :( jak juz napisalam, jedyna szansa to jak owulka bedzie 1 maja lub pozniej.

Wstrzykuje sie w wybrana partie ciala substancje rozpuszczajaca komorki tluszczowe. Tluszcz trafia do krwioobiegu, nastepnie to watroby i jest naturalnie wydalany z organizmu. Bez porownania bezpieczniejsza opcja w stosunku to liposukcji. Lipoliza to zabieg i jest bardziej do modelowania sylwetki, np. w kwestii bryczesow na udach. Liposukcja to juz gruba sprawa no i to juz operacja.
Licze na zadowalajace efekty :)

Juz sobie zmierzylam obwod, zdjecie tez zrobie. Fajnie jak mozna soie porownac na zdjeciach to na zywo to czesto ciezko zobaczyc faktyczna roznice. Wiem, ze moge potrzebowac kilku zabiegow aby osiagnac zadowalajacy mnie efekt. Nie oczekuke cudow, chce tylko any mi sie uda nie obcieraly latem i zebym mogla zalozyc spodnie rozm. 38 bo przez bryczesy skazana jestem glownie na 42!
Gdzie cialo ma rozmiar 38 to o glupie beyczesy nosze spodnie 42 [emoji36] musze zawsze skracac nogawki i zwezac w biodrach bo sa 2 rozmiary za duze w tych rejonach.

O tak, to ocieranie ud jest beznadziejne!! i kazde krotkie spodenki wygladaja okropnie.

Kciuki zeby owu poczekala na Mka :)

Do góry