reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czyli czekamy do niedzieli :) będę się upierać: na spokojnie Kochana, na spokojnie! :) trzymam kciuki za Ciebie bardzo, bardzo, bardzo mocno, ale wiem też że tempka lubi szybować długo w górę i spać dopiero 1 dzień przed @. Dlatego: tylko spokój nas ratuje :):):)

Dokładnie tez to wiem :-) Hehehehe niestety

reklama
Czyli czekamy do niedzieli :) będę się upierać: na spokojnie Kochana, na spokojnie! :) trzymam kciuki za Ciebie bardzo, bardzo, bardzo mocno, ale wiem też że tempka lubi szybować długo w górę i spać dopiero 1 dzień przed @. Dlatego: tylko spokój nas ratuje :):):)
A jak Miśka u Ciebie? Brzucho nadal płaski? Wiem, że to dopiero 8tc Ci leci i pewnie nic nie widać, ale u chudzinek to inaczej :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

A jak Miśka u Ciebie? Brzucho nadal płaski? Wiem, że to dopiero 8tc Ci leci i pewnie nic nie widać, ale u chudzinek to inaczej :D

qdkkj44j6bi2vbec.png

Oj, ja znowu nie taka chodzinka ;) Raczej bym powiedziała, że całkiem w normie, choć mogłabym mieć mniejsze biodra :p

Brzucho nadal w miarę płaski, choć czuję że spodnie zaczynają być ciasnawe (to pewnie dlatego, że woda zatrzymuje się w organiźmie). Natomiast od 2 dni (mniej więcej) od połowy dnia mój brzuch rośnie do rozmiarów nie z tej ziemi :p nie wiem czy to dodatkowo ciąża spożywcza, czy co :p staram się jeść zdrowo i regularnie jak wcześniej (choć pozwalam sobie na więcej), ale mimo to brzuchol robi się większy. Wiem! Czas się przyzwyczaić i odstawić wszystkie dopasowane bluzki :D

K też tak mówił, ale u nas jest trochę inaczej bo ja bez jego nasienia nie ruszę dalej z diagnostyką. Jeżeli nasienie będzie ok, to dostanę skierowanie na drożność, dlatego się zgodzil. Mimo, że uważa, że na taka diagnostykę niepłodności za wcześnie.
Ja też tak postawiłam sprawę. Powiedziałam mojemu, że skoro on się nie bada to ja się nie lecze już, bo może niepotrzebnie się truje... i poskutkowało :)

Marta kciuki za wyniki!

Zobacz załącznik 800750

u mnie 22 dc, oby tak dalej :)
mi lekarz tez powiedział że bez badania nasienia nie będzie mnie dalej leczył, ale badanie wyszło super :)
@marc u Ciebie to musi być ciąża jeżeli nie to ja już nie wierze w wykresy... :p
@Docia1975, @Lavin niech teraz pnie się do góry :)
Nikt nie mówił, że temp. Musi być na równym poziomie bez ciąży, może skakać w górę :) patrz jak było u @Lanvin ... ważne żeby nagle nie spadła

reklama
Oj, ja znowu nie taka chodzinka ;) Raczej bym powiedziała, że całkiem w normie, choć mogłabym mieć mniejsze biodra [emoji14]

Brzucho nadal w miarę płaski, choć czuję że spodnie zaczynają być ciasnawe (to pewnie dlatego, że woda zatrzymuje się w organiźmie). Natomiast od 2 dni (mniej więcej) od połowy dnia mój brzuch rośnie do rozmiarów nie z tej ziemi [emoji14] nie wiem czy to dodatkowo ciąża spożywcza, czy co [emoji14] staram się jeść zdrowo i regularnie jak wcześniej (choć pozwalam sobie na więcej), ale mimo to brzuchol robi się większy. Wiem! Czas się przyzwyczaić i odstawić wszystkie dopasowane bluzki :D
Pokaaaaaaaż [emoji7]

Nie, nie mierzylam :-(
Kurcze, szkoda bo nialybyśmy porównanie... Ale widzisz, u mnie np w 13 dpo już spadła i to sporo, także jestem dobrej myśli :)

Nie mam pojęcia kiedy i czy w ogóle była...możliwe,że po dongu taki cyrk mam teraz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie sądzę, żeby skrócił cykl....kurde, może warto mierzyć tempke od tego cyklu, żeby sprawdzić o co chodzi? Może Ty miałaś owu w 5-6 dc?

Ja też tak postawiłam sprawę. Powiedziałam mojemu, że skoro on się nie bada to ja się nie lecze już, bo może niepotrzebnie się truje... i poskutkowało :)

Marta kciuki za wyniki!
Dobrze, że poskutkowalo... Gorzej jakby powiedział "to NIE" [emoji12]

Nikt nie mówił, że temp. Musi być na równym poziomie bez ciąży, może skakać w górę :) patrz jak było u @Lanvin ... ważne żeby nagle nie spadła
Dokładnie, u mnie pięła się wysoko do 37.1 w 12 dpo, a od 13 dpo zaczęła spadać, także nigdy nie wiadomo.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry