Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No furalgin w aptece@oczekiwanie @Wonderful kolorowych i zaje..dwabistych snów życzę również wam i wszystkim forum-owym koleżanką heheh
@StorAnia bedzie dobrze ...przestan wątpić-zacznij WIERZYĆ !!! I ty doczekasz sie swojego serduszka ❤
A ja kochane chyba mam problem z pęcherzem boli mnie od rana podbrzusze i tak jakby nerkii wciąż chodze do wc czuje jakbym miała wciąż pełny pęcherz :-/ moze macie na taka przypadłość sprawdzone sposoby ...??
No dziwnie,ale 14dc był pecherzyk do pęknięciaAle ta apka dziwnie owu wyznacza
![]()
Hehe a u nas naszą diagnostykę zaczęliśmy od jego badań! No przecież u mnie wszystko musi być ok!K też tak mówił, ale u nas jest trochę inaczej bo ja bez jego nasienia nie ruszę dalej z diagnostyką. Jeżeli nasienie będzie ok, to dostanę skierowanie na drożność, dlatego się zgodzil. Mimo, że uważa, że na taka diagnostykę niepłodności za wcześnie.
Jeżeli jest więcej pęcherzyków,tymzpęcherzyków,trzeba pomóc clo by dojrzał jeden,ja tak miałam po poronieniu,miałam na jednym 5 lub 6 teraz dojrzewa jedenKochana, dziewczyny pisały już wielokrotnie, że po poronieniu łatwiej zajść w ciążę i ją utrzymać że względu na utrzymujące się stężenie hormonównie czytałam publikacji na ten temat, ale myślę warto spróbować i tym razem wszystko będzie dobrze :*
Ja mam nadzieję, że razem się wpiszemy [emoji8]
Uuu niedobrze... U mnie zazwyczaj furagin działa szybciutkokup uro-furaginum w aptece bez recepty.
masakra... Jak czytam jakie podejście jest zagranico, to odnoszę wrażenie, że te nasze warunki to prawie luksus :|
O, to ja mam chyba pco, bo nigdy nie miałam większych badań. Ale prócz nieregularnych cykli i wielu pęcherzyków to nie mam jakiegoś większego problemu. Jedynie włosy muszę myć częściej.
Ładnie to wygląda
[emoji110]
A u mnie dzisiaj taka sytuacja... Do tego chwilę temu zaczął mnie boleć jajnik :| jeśli jutro temp znowu wzrośnie, to może owu była jednak we wtorek? W 14 dc, ale by były jaja....
![]()
![]()
No tak, ale ja z clo będę próbować od jesieni jeśli się nie uda, na razie nie. Ja zawsze miałam tych pęcherzyków więcej, a w ciąży już raz byłam. Może uda się bez wspomaganiaJeżeli jest więcej pęcherzyków,tymzpęcherzyków,trzeba pomóc clo by dojrzał jeden,ja tak miałam po poronieniu,miałam na jednym 5 lub 6 teraz dojrzewa jeden
Tutaj jest podobnie ale cytologia co 3 lataMoje motywacje byly identyczne, aby zapobiec kolejnej stracie. I przypominam, ze mieszkam w kraju w ktorym lekarze guglaja przy mnie nazwy lekow jakie im podaje i nadal twierdza, ze maja wiedze aby mnie leczyc. Cytologie robia co 5 lat i to kobietom dopiero po 30-stce. Na pytanie o morfologie, pytaja sie zdziwieni "Po co?" skoro dobrze sie czuje. Tez srednio u mnie jak widac z opieka zdrowotna. Ale ciul z tym, bedzie dobrze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom