reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A to mój co

Załączniki

• Screenshot_20170330-084129.png
    Screenshot_20170330-084129.png
    111,7 KB · Wyświetleń: 74
reklama
@oczekiwanie @Wonderful kolorowych i zaje..dwabistych snów życzę również wam i wszystkim forum-owym koleżanką heheh
@StorAnia bedzie dobrze ...przestan wątpić-zacznij WIERZYĆ !!! I ty doczekasz sie swojego serduszka ❤
A ja kochane chyba mam problem z pęcherzem boli mnie od rana podbrzusze i tak jakby nerkii wciąż chodze do wc czuje jakbym miała wciąż pełny pęcherz :-/ moze macie na taka przypadłość sprawdzone sposoby ...??
No furalgin w aptece

K też tak mówił, ale u nas jest trochę inaczej bo ja bez jego nasienia nie ruszę dalej z diagnostyką. Jeżeli nasienie będzie ok, to dostanę skierowanie na drożność, dlatego się zgodzil. Mimo, że uważa, że na taka diagnostykę niepłodności za wcześnie.
Hehe a u nas naszą diagnostykę zaczęliśmy od jego badań! No przecież u mnie wszystko musi być ok!
[emoji23][emoji23][emoji23] niestety od razu odpadł ze wszelkich podejrzeń [emoji52] i teraz już tylko mnie męczą [emoji6]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

Kochana, dziewczyny pisały już wielokrotnie, że po poronieniu łatwiej zajść w ciążę i ją utrzymać że względu na utrzymujące się stężenie hormonów :) nie czytałam publikacji na ten temat, ale myślę warto spróbować i tym razem wszystko będzie dobrze :*

Ja mam nadzieję, że razem się wpiszemy [emoji8]

Uuu niedobrze... U mnie zazwyczaj furagin działa szybciutko :) kup uro-furaginum w aptece bez recepty.

masakra... Jak czytam jakie podejście jest zagranico, to odnoszę wrażenie, że te nasze warunki to prawie luksus :|

O, to ja mam chyba pco, bo nigdy nie miałam większych badań. Ale prócz nieregularnych cykli i wielu pęcherzyków to nie mam jakiegoś większego problemu. Jedynie włosy muszę myć częściej.

Ładnie to wygląda ;)

[emoji110]

A u mnie dzisiaj taka sytuacja... Do tego chwilę temu zaczął mnie boleć jajnik :| jeśli jutro temp znowu wzrośnie, to może owu była jednak we wtorek? W 14 dc, ale by były jaja....

1490854574-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Jeżeli jest więcej pęcherzyków,tymzpęcherzyków,trzeba pomóc clo by dojrzał jeden,ja tak miałam po poronieniu,miałam na jednym 5 lub 6 teraz dojrzewa jeden

Jeżeli jest więcej pęcherzyków,tymzpęcherzyków,trzeba pomóc clo by dojrzał jeden,ja tak miałam po poronieniu,miałam na jednym 5 lub 6 teraz dojrzewa jeden
No tak, ale ja z clo będę próbować od jesieni jeśli się nie uda, na razie nie. Ja zawsze miałam tych pęcherzyków więcej, a w ciąży już raz byłam. Może uda się bez wspomagania :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Na zapalenie cewki moczowej/ pecherza dobra jest żurawina, sok 100% z żurawiny, żurawit, witamina C :p
Urofuraginum nie jest wskazane w I trym ciąży, więc trzeba z tym uważać :)

upload_2017-3-30_9-34-38.png

u mnie 22 dc, oby tak dalej :)
mi lekarz tez powiedział że bez badania nasienia nie będzie mnie dalej leczył, ale badanie wyszło super :)
@marc u Ciebie to musi być ciąża jeżeli nie to ja już nie wierze w wykresy... :p
@Docia1975, @Lavin niech teraz pnie się do góry :)

Załączniki

• upload_2017-3-30_9-34-38.png
    upload_2017-3-30_9-34-38.png
    96,3 KB · Wyświetleń: 274
reklama
Moje motywacje byly identyczne, aby zapobiec kolejnej stracie. I przypominam, ze mieszkam w kraju w ktorym lekarze guglaja przy mnie nazwy lekow jakie im podaje i nadal twierdza, ze maja wiedze aby mnie leczyc. Cytologie robia co 5 lat i to kobietom dopiero po 30-stce. Na pytanie o morfologie, pytaja sie zdziwieni "Po co?" skoro dobrze sie czuje. Tez srednio u mnie jak widac z opieka zdrowotna. Ale ciul z tym, bedzie dobrze :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tutaj jest podobnie ale cytologia co 3 lata :) ja się kiedyś pytałam o jakąś tam pierdołe a ten mi zaczął googlowac i to na jakimś forum co nawet lekarze się nie wypowiadają! A jak przychodzę z kartka z badaniami jakie chciałabym zrobić to mi mówi że się internetow naczytałam za dużo!
Jest Polski ginekolog w mieście około 40km ode mnie więc jak coś to będę tam do niego na kontrolę też chodzić. I już odzaluje te £100 za jedną wizytę. I tak już zaczęłam wrzucać kasę na oszczędnościowKE na wózek itp.

Do góry