reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki jesli interesujecie sie troszke zdrowiem to polecam Wam blog "srokao" o kosmetykach dla dzieci, doroslych itp. swietna baza wiedzy, testow i opinii o skladach.

A ostatnio odkrylam kaszki polskiej marki HELPA. Bez konsterwantow, cukru (to istna plaga w kaszkach dla dzieci!), barwnikow i aromatow.
www helpa pl
Ciekawe mi sie to wydaje, muse poczytac wiecej o tej firmie i produktach. Moze ktoras zna i napisze opinie

Ktos z moich znajomych mowil mi o tej marce i slyszalam,ze dziecko zadowolone z tych produktow

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Jednego nie moge zrozumiec,ze ginekolodzy,zamiast zachecac do rodzenia,to tylko zniechecaja.

Mam pytanko,czy facet przy staraniu sie o dziecko powinien brac kwas foliowy?slyszalam od.jednych ze tak,a inni ze.tylko kobieta...zapomnialam zapytac sie lekarza..moja siostra doradzila mi aby moj maz bral plus.witamine z cynkiem.

Moj bierze witaminy ze mna
eecb10e670c23e95e793d8e9881e0f45.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jednego nie moge zrozumiec,ze ginekolodzy,zamiast zachecac do rodzenia,to tylko zniechecaja.

Mam pytanko,czy facet przy staraniu sie o dziecko powinien brac kwas foliowy?slyszalam od.jednych ze tak,a inni ze.tylko kobieta...zapomnialam zapytac sie lekarza..moja siostra doradzila mi aby moj maz bral plus.witamine z cynkiem.
Ooo ja też jestem ciekawa.

Moja siostra mi o tym powiedziała i mój zaczął brać, znalazłam też artykuł w necie, że facet powinien też brać kwas foliowy:Link do: Dlaczego mężczyźni powinni zażywać kwas foliowy?

mój zaczął brać, plus kupiłam mu witaminy z cynkiem: AndroVit w aptece, moja siostra powiedziała, żeby mój brał te rzeczy.
To ja też zakupie jak ten cykl będzie nieudany. Mam jakieś złe przeczucia, że miesiączka nadejdzie. Do tego dziwnie mnie brzuch kłuję. Inaczej jak na @ Nie wiem co to może być? :(

Ja mojemu M podaje kwas foliowy i cynk organiczny od tego cyklu [emoji6] czytałam że warto !

Dziewczynki jesli interesujecie sie troszke zdrowiem to polecam Wam blog "srokao" o kosmetykach dla dzieci, doroslych itp. swietna baza wiedzy, testow i opinii o skladach.

A ostatnio odkrylam kaszki polskiej marki HELPA. Bez konsterwantow, cukru (to istna plaga w kaszkach dla dzieci!), barwnikow i aromatow.
www helpa pl
Ciekawe mi sie to wydaje, muse poczytac wiecej o tej firmie i produktach. Moze ktoras zna i napisze opinie?

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

Ja też lubię ta stronkę ! [emoji6] dużo się naczytałam o kremach dla dzieci z AZS [emoji6]
Co do szafy to piękna! I jaki porządek ! Ja dzisiaj wysprzatałam mieszkanie i cieszyłam się porządkiem całe 30min dopóki moj M nie wrócił z synem do domu [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry