reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

wiem co czujesz, przechodziłam to kilka razy. Nigdy, nikomu nie daj sobie wmówić, że coś zrobiłaś nie tak
Niska faktycznie ta beta. A przyrost na jakim poziomie?

Kochane przepraszam że do was nie zaglądałam ale początki ciazy były dla mnie ciężkie wymioty, mdłości i niestety... w niedzielę dostałam krwawienia poszłam od razu do szpitala. Wczoraj usg potwierdziło najgorsze dzieciatku przestało bic serduszko w 9 tyg czyli 3 tyg temu... jest okropnie... siostra meza stwierdziła że się nie odzywiałam (miałam mdlosci od większości rzeczy mnie odrzucalo) potem jej mąż stwierdził że nie powinnam pracować... jestem załamana czekam teraz na jak okropnie to brzmi oczyszczanie.....
Boze, tak bardzo mi przykro...wiem, ze zadne slowa nie pomoga teraz ale mam nadzieje, ze sie pozbieracie.
A siostra meza - coz za brak wyczucia i taktu! Jestem oburzona! W pysk bym jej dala. Ma idiotka szczescie, zem daleko! [emoji36][emoji36][emoji36]
Nie daj sobie wmowic, ze to Twoja wina! Nigdy! Wiesz doskonale, ze niczego zlego nie zrobilas.

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Beta z dziś 1294 :-) przyrost 167,4%

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super i tak trzymać. Spokojnych 9 miesięcy [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Boze, tak bardzo mi przykro...wiem, ze zadne slowa nie pomoga teraz ale mam nadzieje, ze sie pozbieracie.
A siostra meza - coz za brak wyczucia i taktu! Jestem oburzona! W pysk bym jej dala. Ma idiotka szczescie, zem daleko! [emoji36][emoji36][emoji36]
Nie daj sobie wmowic, ze to Twoja wina! Nigdy! Wiesz doskonale, ze niczego zlego nie zrobilas.

dopiero będę robić- dziś i w piątek, bo "znachor" u którego byłam jakoś nie widzi sensu robienia przyrostu, starcza mu jeden wynik. Pewnie już mnie na straty spisał, a wie że to nie pierwszy raz

Kobietki,
Czy któraś z Was miała opóźnienie okresu po (nieudanej oczywiście) inseminacji? Czy dostawałyście miesiączkę wg kalendarzyka?

Kochane przepraszam że do was nie zaglądałam ale początki ciazy były dla mnie ciężkie wymioty, mdłości i niestety... w niedzielę dostałam krwawienia poszłam od razu do szpitala. Wczoraj usg potwierdziło najgorsze dzieciatku przestało bic serduszko w 9 tyg czyli 3 tyg temu... jest okropnie... siostra meza stwierdziła że się nie odzywiałam (miałam mdlosci od większości rzeczy mnie odrzucalo) potem jej mąż stwierdził że nie powinnam pracować... jestem załamana czekam teraz na jak okropnie to brzmi oczyszczanie.....
Bardzo mi przykro[emoji25] trzymaj się. Przede wszystkim się nie obwiniaj. To nie jest Twoja wina! Ja schudłam w pierwszych miesiącach ponad 10 kg, nie jadłam praktycznie nic a córcia urodziła się zdrowa. Także nie zarzucaj sobie nic.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziękuję kochane za wsparcie to naprawdę dużo znaczy dla mnie...

Ona to mówiła to mojego męża a on się powstrzymywal od płaczu. Ja po prostu nie chce mieć z nią narazie nic wspólnego. Lepiej nic nie mówić niż takie rzeczy gadać. Jego mama też się pytała czy już wszystko wyleciało.
Ja wiem ze się martwią ale taki brak taktu jakiegoś. I takie pierdolenie że młodzi jesteśmy ze zaraz będziemy znowu w ciąży. Ja to jej miałam ochotę powiedzieć że ciekawe jakby ona się czuła jakby coś jej dziecku się stało i ktoś jej tak powiedział że młoda jest jeszcze niejedno będzie miała...

Bardzo mi przykro... Potrafię sobie wyobrazić co czujesz... Też przeszłam przez ten koszmar... :(

M2b bardzo mi przykro:(nie wiem co napisac.. czlowiek tak czeka na zarodek..na serduszko i pozniej taka ulga a jednak.Chyba dopoki sie nie urodzi i nie wyjdzie szpitala to stres szepcze nam do ucha.Szwagierka sie nie przejmuj..Olac glupir gadki.Czasem ludzie pieprza bez zastanowienia..
Duzo sily Ci zycze:*!!Trzymaj się!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Następna ciaza będzie pełna strachu i niepewności i chyba nikomu nie powiem dopóki nie będzie widać i nie będę musiała powiedziec

Do góry