Paraplu
Fanka BB :)
Niska faktycznie ta beta. A przyrost na jakim poziomie?wiem co czujesz, przechodziłam to kilka razy. Nigdy, nikomu nie daj sobie wmówić, że coś zrobiłaś nie tak
Boze, tak bardzo mi przykro...wiem, ze zadne slowa nie pomoga teraz ale mam nadzieje, ze sie pozbieracie.Kochane przepraszam że do was nie zaglądałam ale początki ciazy były dla mnie ciężkie wymioty, mdłości i niestety... w niedzielę dostałam krwawienia poszłam od razu do szpitala. Wczoraj usg potwierdziło najgorsze dzieciatku przestało bic serduszko w 9 tyg czyli 3 tyg temu... jest okropnie... siostra meza stwierdziła że się nie odzywiałam (miałam mdlosci od większości rzeczy mnie odrzucalo) potem jej mąż stwierdził że nie powinnam pracować... jestem załamana czekam teraz na jak okropnie to brzmi oczyszczanie.....
A siostra meza - coz za brak wyczucia i taktu! Jestem oburzona! W pysk bym jej dala. Ma idiotka szczescie, zem daleko! [emoji36][emoji36][emoji36]
Nie daj sobie wmowic, ze to Twoja wina! Nigdy! Wiesz doskonale, ze niczego zlego nie zrobilas.
[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]