reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windulka[emoji8][emoji8][emoji8]tule mocniutko, jeśli to pms to wszystko wyglada jeszcze czarniej,
Zacznij po małpie mierzyć tempke, moge ci wysłać mój termometr owulacyjny którego nie zdążyłam użyć w "następnym" cyklu, tylko bedzie pewnie leciał ze dwa tygodnie. Spokojnie. Z B usiądź, pogadajcie, wytłumacz co i jak, bo zależeć musi wam obu[emoji11]
Ja po prostu WIEM, ze i ty zobaczysz swoje kreseczki. WIEM I KONIEC[emoji5]
Na pocieszenie ci powiem ze od naszego owocnego seksu w mikołajki przez kilka tygodni było jedno wielkie NIC- ok nie mogliśmy, możemy od 3 tygodni i wiesz ile razy? Raz[emoji35][emoji35][emoji35] tak jest mój M chętny. Juz go zwyzywałam nie powiem od kogo to sie przymila od 3 dni a mnie takie coś w ogole nie interesuje, niech sie buja. W ogole nie potrafi mnie zaskoczyc, zwykle kladzie sie do wyra, chwila na kompie i zasypia. A teraz wielkie podchody po awanturze. Teraz to na drzewo niech spieprza[emoji849] O!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od tego cyklu będę mierzyć, żeby mieć obraz sytuacji, widać muszę nam jakoś pomóc [emoji20] a u mnie plamienie brązowe się zaczęło... Zaaplikowalam nabój i czekam na rozwój wydarzeń [emoji22]

Ło matko, niedługo będziesz miała takie drugie w domu [emoji1]

I ja... [emoji19] [emoji22]

Podłamalam się trochę powiem wam... Cieszę się z tych waszych kresek, ale chyba zaczynam pękać... A B ma to wszystko gdzieś, nawet nie może ogarnąć łykania jednej tabletki dziennie. Mówi
Ze chce, żebym zamówiła mu te witaminy bo on nie wie jakie... Na jaką cholerę, jak i tak nie będzie ich brać. O bzykaniu nie wspomnę... Chyba czara się przelewa, do tego jeszxze małpowe hormony. To nie będzie dobry wieczór...

Kochana ja jestem z tobą [emoji8] mój też jest ciężki w obsłudze i niby nie chce mu przypominać ale czasem muszę.. bo szlak mnie trafia jak laptopa na jajkach trzyma albo wygrzewa się w wannie.. jeżeli Twój miał gorączkę to musisz się nastawić, że do 3 miesięcy może tak być.. ja też jestem tego świadoma niestety.. a co do tabletek to ja robię tak, że o 19 zalewam mój Inofolic i szykuje tabletki dla M, wołam go do kuchni i zażywamy razem [emoji12]
Głowa do góry ! W końcu i nam będzie dane wstawić takie śliczne testy jak dzisiaj dodały dziewczyny [emoji6]

reklama
Dziewczyny, a jak podawałyście wiek do tabelki? Rocznikowo czy po skończonych latach? Bo ja rocznikowo czyli 28 ale jeszcze do czerwca mam 27 [emoji23]
U mnie jeszcze owu nie było.. dziś dopiero 8dc.. wstępnie łapałabym się na koniec listopada 27-28 [emoji6]

Hmm to zależy ile kto ma lat ... ja w moim wieku to podam rocznikowy w październiku po urodzinach [emoji12][emoji12][emoji12]

Do góry