reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Eh [emoji53] zaczynam się irytować... Idę w marcu do gina, akurat pakiet w Lux medzie mi zaczyna działać... Podejrzewam tsh, od małego mam z tym problem. Kupuję testy owu, bo kurze jajo zdarza mi się 2 razy, nawet w 21dc... No ale żeby był pozytyw trzeba się seksić, wiarropylna nie jestem... Dobra, trochę posmęcilam. [emoji12] u mnie też 7, pewnie za rogiem 8. No ale, grunt ze próbujemy, kiedyś się musi udać! [emoji11]

U mnie ostatnio cycki to żaden wyznacznik... 33dc i nawet nie drgną... Któraś z dziewczyn pisała ze to ponoć dobrze, bo hormonu w normie, ile w tym prawdy - nie wiem [emoji1]

Nie robiłaś jeszcze żadnych badań?
Ja mam tyle chorób, a zaszłam w ciążę to i Tobie się uda :) A tarczyce lekami zbija się bardzo łatwo i szybko. :)

Ja też drożności boję się jak cholera. Miałam cichą nadzieję, że uda mi się w tym cyklu zajść i będę miała drożność z głowy. A tu jak zwykle dupa!

reklama
Ja mam tyle chorób, a zaszłam w ciążę to i Tobie się uda :) A tarczyce lekami zbija się bardzo łatwo i szybko. :)

Ja też drożności boję się jak cholera. Miałam cichą nadzieję, że uda mi się w tym cyklu zajść i będę miała drożność z głowy. A tu jak zwykle dupa!

Lui a Ty masz wskazania do drożności ? Ja tez się jej właśnie boje jak cholera...i wolałabym unikać ale czasem trzeba zrobić wszystko aby doczekać się swojego cudu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ano właśnie nie... Powiedziałam sobie, że jak do nowego roku nic to wtedy badania i inne rzeczy. Wiesz, Bartek strasznie czuły na tym punkcie jest, jak mówiłam mu ze płodne to chłop tak się stresowal że dojść nie mógł... Co dopiero testy i badania. Eh... No właśnie mamaginekolog ostatnio nie demonizowala tego tsh tak strasznie...
Ja juz nie wiem [emoji1] a tarczyce mam dziedziczna...

Basia, cholera by to wzięła wszystko, mówię ci... Jak mnie ciężko ruszyć tak zaczęłam się irytować... Tylko drinki nam zostały w tym cyklu [emoji1]

A ja właśnie oglądam na yt kabaret i płacze ze śmiechu [emoji23] tyle razy oglądałam a nadal śmieszy [emoji1] jak któraś z was lubi to królewski koniuszy kabaretu k2. Jak nie lubię tak płacze [emoji1]

Ano właśnie nie... Powiedziałam sobie, że jak do nowego roku nic to wtedy badania i inne rzeczy. Wiesz, Bartek strasznie czuły na tym punkcie jest, jak mówiłam mu ze płodne to chłop tak się stresowal że dojść nie mógł... Co dopiero testy i badania. Eh... No właśnie mamaginekolog ostatnio nie demonizowala tego tsh tak strasznie...
Ja juz nie wiem [emoji1] a tarczyce mam dziedziczna...

Basia, cholera by to wzięła wszystko, mówię ci... Jak mnie ciężko ruszyć tak zaczęłam się irytować... Tylko drinki nam zostały w tym cyklu [emoji1]

A ja właśnie oglądam na yt kabaret i płacze ze śmiechu [emoji23] tyle razy oglądałam a nadal śmieszy [emoji1] jak któraś z was lubi to królewski koniuszy kabaretu k2. Jak nie lubię tak płacze [emoji1]

Windy, oglądałas kiedyś kabaret neonówka? Boszzzz, ja padam, są nie do wyjebania[emoji23][emoji23][emoji23]

Windy, oglądałas kiedyś kabaret neonówka? Boszzzz, ja padam, są nie do wyjebania[emoji23][emoji23][emoji23]

Oglądałam kilka skeczy [emoji23] ja mam strasznie specyficzne poczucie humoru i mało kabaretów mnie śmieszy. A tu czasem takie kwiatki [emoji23] osobiście uwielbiam abelarda gizę, och [emoji1]

A właśnie! Miałam ci pisać, że dzięki tobie w końcu odkryłam że mam jakąś szyjke macicy! [emoji23] już obstawialam że jakiś niedobór mam [emoji1] a drink ok, ale cóż mi po nim [emoji12]
Ach, w końcu się do czegoś pozytecznego przydałam [emoji28][emoji28][emoji28]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry