reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny..mam problem. Zobacz załącznik 795917 straciłam ciąże w 10tyg, dzieciaczkowi przestało bić serduszko w 8tyg. Zabieg miałam 13 stycznia i do tej pory nie dostałam miesiączki. Mieliśmy 2 stosunki w tym czasie, dziś zrobiłam test czułość 10 i wygląda tak. Jakieś 1,5tyg temu robiłam inny test żeby sprawdzić czy beta już spadła do zera i był negatywny....
Nie wiem o co chodzi.
Podobno czasami po poronieniu jeszcze przed okresem może wystąpić owulacja.Zrób betę powinna rozwiać wątpliwości.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
TeŻ tak myślę bo co jeśli będziemy czekać na owu patrząc na testy a one nie będą wychodzić. Tylko stracimy cykl. Trzeba się bzykac :-) bo od robienia testów jeszcze nikt nie zaszedl :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O tym ja caly czas mówię do bzykania laski marsz a nie tam testy pomiary wykresiki. nigdy nie wiadomo kiedy wystartuje szczęśliwy plemniczek hehe

Do góry