reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny..mam problem. Zobacz załącznik 795917 straciłam ciąże w 10tyg, dzieciaczkowi przestało bić serduszko w 8tyg. Zabieg miałam 13 stycznia i do tej pory nie dostałam miesiączki. Mieliśmy 2 stosunki w tym czasie, dziś zrobiłam test czułość 10 i wygląda tak. Jakieś 1,5tyg temu robiłam inny test żeby sprawdzić czy beta już spadła do zera i był negatywny....
Nie wiem o co chodzi.
Podobno czasami po poronieniu jeszcze przed okresem może wystąpić owulacja.Zrób betę powinna rozwiać wątpliwości.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
TeŻ tak myślę bo co jeśli będziemy czekać na owu patrząc na testy a one nie będą wychodzić. Tylko stracimy cykl. Trzeba się bzykac :-) bo od robienia testów jeszcze nikt nie zaszedl :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O tym ja caly czas mówię do bzykania laski marsz a nie tam testy pomiary wykresiki. nigdy nie wiadomo kiedy wystartuje szczęśliwy plemniczek hehe

Do góry