Oj biorę dupka3×1 lutinus 2×2 i estrofem3×1 . Poronien nie miałam to moje pierwsze in vitro i dlatego troche (bardzo) panikuje. . Okresu tez bez lekarstwo nie dostane wiec również nie mogę spokojnie czekać ale do piątku to postaram się doczekać [emoji4] [emoji4]Jeżeli nie lykasz żadnych leków i nie miałaś poronien to najlepiej poczekaj do dnia okresu...ja niestety biorę mnóstwo leków i dlatego nie mogę spokojnie czekać do dnia okresu[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Martyska30
Fanka BB :)
To mamy różne problemy ale cel ten sam....trzymam kciuki za nas obie...Oj biorę dupka3×1 lutinus 2×2 i estrofem3×1 . Poronien nie miałam to moje pierwsze in vitro i dlatego troche (bardzo) panikuje. . Okresu tez bez lekarstwo nie dostane wiec również nie mogę spokojnie czekać ale do piątku to postaram się doczekać [emoji4] [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
wszyscy ciesza sie z ciazy, ogladali usg...u tesciowej jak weszlismy to szwagierka ani czesc, nic! wiedziala, ze wracamy od lekarza, poczekalam na tesciowa az wyjdzie z wanny i mowimy co i jak a szwagierka nic, zero, a przechodzila obok kuchni, nie weszla nie spytala sie jak sie czuje i jak dziecko czy wszystko ok nawet usg nie chciala zobaczyc...jak mozna byc takim czlowiekiem...jak mozna, Tomkowi jest tak przykro, to jego rodzona siostra
kolekcjonerka
ściskam mocno wszystkie pałające szczęściem ale też tulę nieco zasmucone....:*:*:*
ja znów w biegu, chwile wolne poza gotowaniem i ogarnianiem domu poświęcam Olci, która tęskni za mamusią - dziś po pracy byliśmy w trójkę z M na placu zabaw do 20.00. Żałuję, że w pracy nie mam możliwości opdisywania Wam na bieżąco.... ech....
ale czytam podczas dojazdów autobusami
u mnie 6dc... już bliżej niż dalej do staranek!!!! jupiiiiiii
ja znów w biegu, chwile wolne poza gotowaniem i ogarnianiem domu poświęcam Olci, która tęskni za mamusią - dziś po pracy byliśmy w trójkę z M na placu zabaw do 20.00. Żałuję, że w pracy nie mam możliwości opdisywania Wam na bieżąco.... ech....
ale czytam podczas dojazdów autobusami
u mnie 6dc... już bliżej niż dalej do staranek!!!! jupiiiiiii
NeSSi
Moderatorka
Cześć! Można dołączyć?
Jestem Nina, mam 27 lat. 15 maja ma przyjść @ a po niej startujemy ze staraniami
Mam za sobą 2 ciąże. Pierwsza skończyła się w 7 tc, a z drugiej mam 1,5 -roczną córeczkę Alicję.
Witaj Zapraszamy ..
Dzień dobry ! Miłego dnia
Zmieniasz lekarza w końcu ?
Z tymi objawami to wiesz, że różnie bywa .. ja z synem nie miałam zupełnie nic ... tylko rwa kulszowa nie dawała mi w nocy spać jak ciąża była już zaawansowanaObjawy pojawiają się i znikają. Piersi nie bolały przez zeszły tydzień (tylko trochę wieczorem) a dziś dają w kość od rana. Wczoraj do południa sikałam co pół godziny a potem wszystko wróciło do normy, Zmęczona nie jestem, mdłości jeszcze też brak (chociaż były lekkie wcześniej) tylko wzdęta jak balon chodze (W firmowej bluzce się nie dopinam) i czuję ciągnięcie w podbrzuszu.
Miłego dnia, zmykam do pracy
Mamuniol
Jeju jeju co ja widzę Paraplu GRATULACJE!!!!
Luxi super ze wszytko dobrze, bierz grzrcznie leki i czekaj na szczesliwe roWiazanie. Czas zleci ci w takim tempie ze zanim sie zorientujesz bedziesz tulic malenstwo
Widzę, że jakieś nowe cienie cienia też się pojawiły- niech wam ciemnieja na maxa dziewczynki.
A u mnie znow w biegu. Zaczęło się załatwianie spraw remontowych a za niecaly miesiac wyjazd. Powoli dopinam zakupy. Zastanawiam sie tylko jak to wszystko zapakujemy do auta
Luxi super ze wszytko dobrze, bierz grzrcznie leki i czekaj na szczesliwe roWiazanie. Czas zleci ci w takim tempie ze zanim sie zorientujesz bedziesz tulic malenstwo
Widzę, że jakieś nowe cienie cienia też się pojawiły- niech wam ciemnieja na maxa dziewczynki.
A u mnie znow w biegu. Zaczęło się załatwianie spraw remontowych a za niecaly miesiac wyjazd. Powoli dopinam zakupy. Zastanawiam sie tylko jak to wszystko zapakujemy do auta
reklama