S
StorAnia
Gość
No, no a o jakich genach mowa?takie fajne geny muszą być dalej przekazane. Walcz, walcz, kto nie walczy nie wygrywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, no a o jakich genach mowa?takie fajne geny muszą być dalej przekazane. Walcz, walcz, kto nie walczy nie wygrywa
o charakterze- nastawieniu, że zawsze i tak wstajeszNo, no a o jakich genach mowa?
Bo nie dam rady pilnować tych godzin. Mam nocki i nie odsypiam później. A poza tym dojdzie kolejny stres i rozkmina z wykresem.
Dzięki ale mysle ze u tak @ przyjdzie no ale co ma byc to będzieKorek może to implantacja [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Kochana piękne wyniki. Super się poprawiły. Mój ma troszkę gorsze, ale też w normach, normy takie jak twoje. No i lekarz mówił ze nie ma się czego przyczepić ze wszystko ok. Jak staraliśmy się 10 lat temu to takie wyniki nawet na iui się nie nadawały. Trochę mnie to niepokoi. A z drugiej strony chyba te normy ktoś mądrzejszy pisał. Także zaciska kciuki i powodzenia. PS. Fsh i LH mam też gorsze, ale wierzę że dam rade[emoji4]bertha , Szparki (odezwij się!!!) mam wyniki
Kochana mam wyniki D Chyba jest lepiej
Zobacz załącznik 794528 i dla porównania stare
Zobacz załącznik 794529
Coś poprzestawiałam i dziwne wielkie litery
Wow, ile musisz tego położyć???Jessssu Spark dostanie w dupsko!
Ehh a ja klade gladz na sciane. Ciulowo wyszlo ale lepsze to niz nic
@Martaldz jak dla mnie to super blisko [emoji7][emoji7][emoji7]
66,8kg ---> 59,8 ---> 52kg
Przede wszystkim nie pali tego cholernego epeta przez miesiąc brał androvit i pił mucosolvan. Tylko tyle. Teraz kupiłam testomag, ale ponoć źle się po nim czuje...
Kurcze też zaczynam się martwić...