reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A kiedy masz zamiar w pracy powiedzieć o ciąży i do kiedy chcesz pracować?

relgx1hpw702se3x.png
Zobaczę co mi lekarz za tydzień powie na wizycie. Wtedy to już będzie 7tc mam urlop i jak wrócę to będzie 8. Chciałabym powiedzieć w miarę szybko żeby mogli kogoś znaleźć na moje miejsce, ale też chciałabym być pewna że dzieciaczkowi nic nie grozi tak jak to ma miesce w tych początkowych tygodniach. Ostatnio było kilka niemilych sytuacji i stwierdzilam, ze i tak mi nikt nie podziekuje za to, ze tu siedze. Jak kiedys dziewczyna zaszla u nas w ciaze to managerka wyzywala na nia, ze to ukartowala itd, nie mogła przeżyć jak można zająć w ciaze a nie liczyć się z pracą. Sama nie ma dzieci.

reklama
Oj kochana u mnie nic ciekawego. Dzisiaj 5dc i już praktycznie nie ma tego malpiszona, dzisiaj będą przytulanki, bo już stesknilismy się za sobą ;-) w tym cyklu testy psychologiczne przygotowane i kupię ten żel conceive, a jak się nie uda to może donga od następnego cyklu. Jutro zrobię tsh, może toksoplazmoze i testosteron.
O to fajnie :) może zelik poskutkuje. Trzymam bardzo mocno kciuki. Uda się zobaczysz. Trzeba wierzyć. Może też testy owy Ci pomogą i wtedy działać ze zwiększoną mocą. :) toxo nie rób. Tsh i testosteron będą ok :)

@StorAnia , super! to jest podejście! :D a co do ziółek, to pijesz te na 1 faze cyklu czy tez na 2? Bo te na drugą są podobno własnie na problemy z progesteronem, ale to Spark bardziej obeznana w klimacie, mi sie tak coś przewinęło :D
Kurde, kusicie tym Dongiem, az chyba zaraz skądś zamówie :D

@bertha , o dzieki ci dobra kobieto za ten przepis na chleb! Mnie sie nawet glutenowe, niby łatwiejsze pieczywo nie imało. a nie mówiąc o bezglucie:-D a ten wygląda cudnie!

@Spark , matko jedyna, az mnie zmroziło jak zobaczyłam pierwsze zdanie... :szok: ja z moim charakterem to bym im taką awanturę zrobiła ze hej! co za jazda jakas... Dawaj znać Mycha jak będą wyniki :*

@marc , szkoda ze sie nie udało :( u mnie chyba płodne, leje mi sie po girach normanlnie :D wychodziłoby na to, ze ta owu faktycznie mogła byc wczesniej a nie w 16 czy nawet 19 (??!!) dc, jak mi to ovia dzielnie sugeruje...

Szykuje sie jakies testowanie? :D

A i generalnie to cześć Misiaki :D
Tak, tak...Jak na huśtawce...
Raz walczę, raz się poddaję. Debil normalnie, debil...

Bulbasek bojowe? to bunt! Zawsze płynę pod prąd... Nie zawsze mi się to udaje... ;(
Kiedys moja córka dostała z koscioła ewangelickiego koszulkę z napisem "płyń pod prad, z pradem płyną same smieci" Super była :D

O to fajnie :) może zelik poskutkuje. Trzymam bardzo mocno kciuki. Uda się zobaczysz. Trzeba wierzyć. Może też testy owy Ci pomogą i wtedy działać ze zwiększoną mocą. :) toxo nie rób. Tsh i testosteron będą ok :)
A czemu tokso nie? Wtedy nie trzeba dodatkowych badań, czy tokso bylo przed ciążą czy w trakcie, czy się mylę?

Ja mam problem z tarczycą, ostatni wynik ponad 3, jak na razie nie zaszłam, teraz 5 cykl. Chyba musi jeszcze być inna przyczyna.

StorAnia! Super decyzja, nie poddawaj się!
Kurcze może też skuszę się na tego donga.. tylko ja nie lubię pić ziółek! ble :p

@Spark czekam!!

Ja 2 miesiace temu mialam ponad 5.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobaczę co mi lekarz za tydzień powie na wizycie. Wtedy to już będzie 7tc mam urlop i jak wrócę to będzie 8. Chciałabym powiedzieć w miarę szybko żeby mogli kogoś znaleźć na moje miejsce, ale też chciałabym być pewna że dzieciaczkowi nic nie grozi tak jak to ma miesce w tych początkowych tygodniach. Ostatnio było kilka niemilych sytuacji i stwierdzilam, ze i tak mi nikt nie podziekuje za to, ze tu siedze. Jak kiedys dziewczyna zaszla u nas w ciaze to managerka wyzywala na nia, ze to ukartowala itd, nie mogła przeżyć jak można zająć w ciaze a nie liczyć się z pracą. Sama nie ma dzieci.
Masakra, co za myślenie...

relgx1hpw702se3x.png

Do góry