reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam usg 8 lutego :) czuję się ok ale nic mi nie smakuje ogólnie nie chce mi się zbytnio jeść i zmęczona jestem, cycki bola ale jest ok żyje :-D a Ty jak kochana?

@StorAnia jak tam urodzinki? Imprezka? Piękny tort :) jeszcze raz sto lat :)
Nie ma imprezy. Tort własnej produkcji dla rodziny.
Dziękuję Kochana, ale dawno nie miałam tak złego dnia :(

reklama
Ah ja to od wczoraj mam złe samopoczucie generalnie jak się przespie jest dobrze ale jestem jakaś taka słaba i czuje się jak balon.

StorAnia piękny tort :)
Dziękuję :)
Chociaż to mi się udało...
Wiedziałam, że tak będzie. Pierwszy raz od wielu miesięcy miałam porządny pęcherzyk i chyba owu. Bardzo się łudziłam, że się uda. Za bardzo.
Głowy niestety nie wyłączę. A szkoda.:(

Dzięki ja za Ciebie też trzymam kciuki bardzo mocno!!!!
Tylko tak martwię się ze nic za bardzo nie czuję oprócz trochę denerwujacego klucia jajnika.brzuch tez czasem pobolewa.piersi tylko takie jakby napuchniete i tak to nic.A Ty masz jakieś objawy?

Mogłabym wymieniać i wymieniać [emoji5] na obecna chwile mam temperaturę około 37, czuje się jakbym była chora ale nic mnie nie boli. Czuje się mega zmęczona a dwa dni temu mocno bolało podbrzusze, teraz czuje lekko jak na @ i bolą mnie sutki, jak jeżdżę autem to ocieranie o kurtkę sprawia mi ból, piersi są ciężkie i twarde. Ale pewnie się sama nakręcam [emoji5]

StorAnia spełnienia marzeń, byś mogła poczuć wszystkie smaki życia, w tym smak macierzyństwa. I nie poddawaj się, nie na długo. Nowy rok życia, nowe szanse, nowe nadzieje

wczoraj byłam na masażu relaksacyjnym, standard pytanie, by wkurzyć: czy jest Pani w ciąży. Czekam na @

Ja tez byłam, ale mnie nie zapytała [emoji23][emoji23]
Wiedziała żeby nie drażnić lwa [emoji23][emoji881]

Zobacz załącznik 793333
Dziewczyny niestety nie mam jak Was poczęstować tortem , wybaczcie.
Humor niestety zepsuty kompletnie, ale jutro będzie lepiej. Oby.
Wszystko jest nie tak jak powinno być, ale to u mnie normalne, więc nie wiem dlaczego tak bardzo mnie to zabolało. Mój D powinien zrobić badania nasienia w przyszłym tygodniu, skoro ja będę miała okres, ale niestety nie może, bo nawał pracy mu nie pozwoli. Ja na szczęście będę mogła zrobić badania, bo mam popołudniowe zmiany. Ale kiedy je zrobić, od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu, jeśli dziś plamienie? Masakra jakaś. Czy to musi być takie trudne?

Aniu musisz myśleć pozytywnie, nie martw się, zanim się obejrzysz znowu będziesz nosić pod serduszkiem maleństwo [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20170129_170824.jpg

Jutro będzie lepiej...

Załączniki

• IMG_20170129_170824.jpg
    IMG_20170129_170824.jpg
    475,3 KB · Wyświetleń: 338
@kotek87 wow, ładnie obstawiony cykl :D powodzenia :)

@Emsi* dziękuję :* ja też się bardzo cieszę że wracam... :)

@Bulbasek widać różnicę, kreseczka wyraźnie ciemniejsza
emoji7.png
emoji7.png

@StorAnia Wszystkiego Najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń ;)Nie psuj sobie swojego Święta przez @. :*

@auslanderka witam i powodzenia życzę

@Spark dziękuję, dzisiaj wieczorem jak wrócę do domu zaczynam przygodę z ziółkami. A jak ze smakiem, ujdzie?

@Dariana to nie masz na co narzekać, hehe :p

@pchelka108 ja też widzę cień :)
Pierwszy raz dla mniee koszmar, a jeszcze zaparzacza nie miałam, więc robiłam z zębów sitko;p potem już coraz łatwiej :)

reklama
Ja wczoraj strasznie się pokłóciłam z M więc z seksu nici. Niby chciał ale jakoś ja tego nie widziałam. I zrobiłam mu awanturę i w sumie to dziwię się że ze mną gada po tym co mu powiedziałam...Nie wiem czy coś będzie dziś. Jakoś się nie nastawiam. Cykl stracony pewnie bo mi też się odechciało...dziś 10 dc czyli owu niby za 3 dni. Testów w tym cyklu nie robię. A śluz zaczyna powoli być rozciągliwy...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry