1985nelia2
Fanka BB :)
Ja narazie jeszcze niestety nie mogę. Kasę ciulamy na swój kąt bo jeszcze rok z teściami na dole i wyląduje w wariatkowie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie jeszcze niestety nie mogę. Kasę ciulamy na swój kąt bo jeszcze rok z teściami na dole i wyląduje w wariatkowie.
nie nieLux a może kolki??
dzis jest git, jest grzeczny i nocka fajna byla, bo rzadko sie budzil zobacze co bedzie w nocy po calym dniu, ile sie bedzie budzicEhh skąd ja to znam. Trzymaj się w 3 miesiącu będzie juz lepiej !
Kochane wrzucam dwa testy: u góry 10 dpo, na dole dzisiaj 12 dpo. Kreska wyszła od razu. Ciemnieje prawda? Wg moich normalnych cykli dzisiaj powinnam mieć @. Ale kilka dni jeszcze będę zaglądać w majty.
Cały czas was czytam. Jakoś nie mogę się tam odnaleźć tyle tam dziewczyn. [emoji2] oczywiście że dam znaćCoś cie ostatnio mało u nas na wrześniu udzielasz ja się czuje dzisiaj lepiej niż wczoraj, wczoraj była masakra.
Daj znać po wizycie ok
Trochę czasem t byt nerwowo :/ jak byłam na marcowych mamach było tak fajnie jak tu. A tam trochę agresywnie bywa.Cały czas was czytam. Jakoś nie mogę się tam odnaleźć tyle tam dziewczyn. [emoji2] oczywiście że dam znać
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
StorAnia wszystkiego najlepszego w dzisiejszym dniu. :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem widać cień .... najlepiej jak powtorzysz test albo zrobisz beta hcg dla pewnosci .Hej dziewczyny,
założyłam konto, bo boję się że oszaleje sytuacja wygląda tak: mam już jedno dziecko, miesiąc temu podjęliśmy z mężem decyzję o drugim. O poprzednie dziecko staraliśmy się półtora roku, ale teraz było inaczej, od samego początku miałam przeczucie, że jestem w ciąży. Później pojawiły się objawy- identyczne jak w poprzedniej ciąży (już tydzień przed spodziewaną miesiączką): bóle w podbrzuszu, zawroty głowy, sporadyczne mdłości, senność.
Zrobiłam test o czułości 10 trzy dni temu i, mimo tego, że zrobiłam go po południu, pokazał od razu drugą kreskę, bladą, ale widoczną gołym okiem i zabarwioną na różowo.
Dzisiaj zrobiłam drugi test -czułość 20 z porannego moczu, myślałam że to tylko formalność... no i negatywny, to znaczy chyba. Po rozbrojeniu, zrobieniu zdjęcia i nałożeniu filtru coś tam widać, albo sobie wkręcam...
Nie mam jakiegoś parcia na tą ciążę, to znaczy byłoby super, gdyby się udało, ale to dopiero pierwszy cykl starań.
Mieszkam w Niemczech i dzisiaj wszystko tutaj jest zamknięte, więc nie kupię dzisiaj kolejnego testu, jutro chcę iść na betę, ale dzisiaj wariuję.
Załączam to moje zdjęcie... Może któraś z Was byłaby tak miła i pomogła mi w interpretacji?
Pozdrawiam wszystkie starające się i za każdą z Was trzymam kciuki!
Tu nasze forum jest wspaniałe [emoji2]Trochę czasem t byt nerwowo :/ jak byłam na marcowych mamach było tak fajnie jak tu. A tam trochę agresywnie bywa.