reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Antonia2016 właśnie wiem... dopatrywanie się niewidzialnej kreski to objaw ciąży urojonej, więc dlatego piszę, że wariuję...
Ten pierwszy załączam (robiony po południu, 3 dni przed spodziewaną miesiączką)- musiałam się pobawić bo plik był za duży
Na tym troszkę widać[emoji2] tymbardziej że to zdjęcie. Najgorzej jest robić testy przed okresem a on się pojawi. Jest.nawet udowodnione że może byłyśmy w ciąży nawet nie wiedząc gdyż się nie utrzymała. Natura wie co robi [emoji5] zrób jutro z rana o czułości 10 powinna wyjść kreseczka jeśli jest ciąża. Trzymam kciuki.
Ps a u nas dziś ostatni dzień starań [emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a wy po owulacji już nie działacie? Jak to jest? Lepiej się wstrzymać aż do @ ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytałam o to ostatnio na wizycie. Lekarka powiedziała, że co prawda w spermie są prostaglandyny (czy jakoś tak) i że one podrażniają szyjkę, w celu jej otwarcia. Ale to nie wywoła okresu ponoć, więc można działać kiedy się chce. i my tak robimy.

Dziewczyny a wy po owulacji już nie działacie? Jak to jest? Lepiej się wstrzymać aż do @ ?

Basiu działać trzeba jak tylko jest ochota, nigdy nie wiesz kiedy będzie owu więc nawet przed okresem jak najbardziej można. Ja akurat uważam że nie ma co wypatrywac owulacji tylko okres sie kończy i sio do zabawy
Ja akurat w piątek przyszalałam i w dzień i z wieczora a potem patrzę a tabletka ostatnio w środę wzięta. Chyba do tych anty muszę dokupić jakiś bilobil czy ginkofar na pamięć hehe.

Basiu działać trzeba jak tylko jest ochota, nigdy nie wiesz kiedy będzie owu więc nawet przed okresem jak najbardziej można. Ja akurat uważam że nie ma co wypatrywac owulacji tylko okres sie kończy i sio do zabawy
Ja akurat w piątek przyszalałam i w dzień i z wieczora a potem patrzę a tabletka ostatnio w środę wzięta. Chyba do tych anty muszę dokupić jakiś bilobil czy ginkofar na pamięć hehe.

A Wy kiedy zaczynacie starania? [emoji6]

reklama
Do góry