widzę że ktoś mnie rozumie[emoji2]Ja też co chwila do kibelka bo jakoś mokro. Strach jest cały czas póki babla nie zobaczę
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę że ktoś mnie rozumie[emoji2]Ja też co chwila do kibelka bo jakoś mokro. Strach jest cały czas póki babla nie zobaczę
wtedy miałam takie jasniutkie. Trzymam Kochana za Ciebie kciukiOczywiście ze ciemnieje
jesteś silna kobieta dasz radę kochana wierzę w CiebieJa z synem ważyłam więcej i dałam rade teraz tez dam bo wiem ze dam
Basiu, ja w tym cyklu po owu 1 dzień ale to bardziej jakby się przesunielo a potem już nie było. Natomiast zdarza się, że do @ ze 3 razy jeszcze tak.Dziewczyny a wy po owulacji już nie działacie? Jak to jest? Lepiej się wstrzymać aż do @ ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo kochane moje ! Co idę do wc to strach. Kiedy macie wizytę M2b? mfifi04?
Ja bardzo dobrze. Jutro rano o 7 [emoji2] a ty jak dziś się czujesz?Mam tak samo kochane moje ! Co idę do wc to strach. Kiedy macie wizytę M2b? mfifi04?
Jak się czujecie ?
mfifi04 jasne ze dam rade damy wszystkie nie
Bulbasek to dobrze ze ciemnieje teraz będzie już tylko lepiej !:*
Coś cie ostatnio mało u nas na wrześniu udzielasz ja się czuje dzisiaj lepiej niż wczoraj, wczoraj była masakra.Ja bardzo dobrze. Jutro rano o 7 [emoji2] a ty jak dziś się czujesz?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Ci bardzo. U mnie owu chyba byla wczoraj bo jajniki bolały. Ake śluz mialam juz kremowy.wtedy miałam takie jasniutkie. Trzymam Kochana za Ciebie kciuki
Bertha to nie implantacja. Ciągle plamię i to spore plamienie... dziękuję za życzeniaNatura książek nie czyta! Prawy jajowod moze wyłapać jajeczko z lewego jajnika. A przytulanki dzien przed to bardzo dobry czas! Nie trać nadziei.
Ja stawiam ze to implantacja!
Sto lat StorAnia!! Dwóch kreseczek życzę!!
Arrow, spóźnione życzenia spełnienia najważniejszego marzenia!!
Pięknie ściemniała!!! :
Witaj! Zawsze jest nadzieja ze to plamienia implantacyjne... ale niestety trzeba czekać..
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku