Spark
Fanka BB :)
Gdzie znajdę tabelkę?
Lanvin będzie wrzucać tu tabelkę chyba coo jakiś czas ja screeena mogę zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie znajdę tabelkę?
To niech ci wypisze estrofen od 3dc do 11 co 2dni
To niech ci wypisze estrofen od 3dc do 11 co 2dni
Jeszcze ja II kreseczki termin na wrxesienZobacz załącznik 791870
Anka 40 lat 9 cs drugie dziecko, 13 dcMuszę nad tym popracować, ale dziewczyny, które mają braki, bardzo proszę podeślijcie mi dane, to wkleję
Mnie nie ma tu prosze wpisac Pyzunia1986 -Ola lat 31 -5cs termin na wrzesien - 2 dziecko (1 lat 12)
Wydaje sie ze rzeczywiscie ten zabarwiony sluz oznacza ze juz owulacja nastapila! Kciuki za dziewcyznke
Ojej, a kto mnie wykopał z tabelki??
@7.02.2017, Bertha, Beata, 35 lat, 34cs, o pierwsze dzidzio
Powiesz jej ze chcesz gdzie indziej zrobic badanie krwi, zeby ci dala takie zebys mogla je wykonac. A masz pakiet w medicover? bo w medicover by ci zrobili na miejscu za darmo, a jak skierowanie gdzie indziej, to pojecia nie mam jak to funkcjonuje , czy w ramach NFZ moga wystawic skierowanie, czy bedziesz musiala sobie placic...
To ja też poproszę o wpisanie Gosiaq85, Gosia, 32 lata roczników, cykl staran 4? Termin @ 13 styczeń, staram się o 2 dziecko
hej
ja też chce być tej tabelce lat 29 1cs o 2 dziecko
Mam Was, wybaczcie, że części z Was nie ma, ale lista była robiona od nowa, przepisywalam z listy od Gabriki, a jak ktoś się nie przypomniał, to go jeszcze nie ma. Zapisałam sobie tutaj wyżej dane i jutro dopisze :-)Anka 40 lat 9 cs drugie dziecko, 13 dc
Dopisalas dziewczyny? :-) ja już ogarnelam jak wrzucać tabelkę, napisać Ci na priv?Zobacz załącznik 791870
Na wytworzenie pęcherzyków w jajnikach lepsze endometrium przy clo,ja zarzywam razem z clo
Mogą być nitki z krwią.
To byla zywa krew w takim razie nie zagniezdzenie. No coz mam wizyte u gina 27. lutego bo profilaktycznie na cytologie sie umowilam wiec zobaczy czy wszystko okMogą być nitki z krwią.