Mój lekarz ten tak powiedział od 2-6dnia cykluA prolaktyny nie powinno się badać w pierwszych dniach cyklu?
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz ten tak powiedział od 2-6dnia cykluA prolaktyny nie powinno się badać w pierwszych dniach cyklu?
Urlop każdy ma zagwarantowane prawem pracy to nie wpływa na ocenę ale zwolnienie za czas choroby już jak najbardziej.Niekoniecznie! Idąc tym tokiem rozumowania nie opłacałoby się brać urlopu, bo roczna ocena nigdy nie będzie na 100%.
Firmy w których ja pracowałam i ta w której teraz pracuje ocenia pracownika po rezultatach jego pracy i osiągnięciach (głównie czy zostało zrealizowane to co zaplanowano). Mojego szefa nie interesuje ile godzin mi to zajęło, tylko czy cel został zrealizowany. Gdybym była na L4 długo, a mimo to sprężyła się i zrealizowała swoje cele, to moja absencja nie wpłynie na cokolwiek.
Mam wrażenie jednak, że to wszystko zależy od dojrzałości firmy.
kazdy sposob dobryHehehehe ;-)
A ja, ze wstydzę sie leżeć do góry z nogami przy nim to do toalety miałam blisko - nogi oparłam na leżała o umywalkę No i leżałam :-) :-)
Urlop każdy ma zagwarantowane prawem pracy to nie wpływa na ocenę ale zwolnienie za czas choroby już jak najbardziej.
dziecko będzie z listopada, jak on (Skorpion... Chyba wystarczy mi jeden w domu....). Swoją drogą,wierzycie w horoskopy/znaki zodiaku? O ile w horoskopy niespecjalnie wierzę,o tyle w tych znakach zodiaku chyba coś jest.
Kochana ja juz po 12 w nocy działałam pod łazienka pózniej dorwę męża
Hehehehe ;-)
A ja, ze wstydzę sie leżeć do góry z nogami przy nim to do toalety miałam blisko - nogi oparłam na leżała o umywalkę No i leżałam :-) :-)
a z dupa w gorze lezalam w aucie w jakims lesiedziekuje wielkiemu sufitowi, ze zaden zablakany lesnik na nas nie trafil
i to moim zdaniem jest chamstwo... które nota bene nie byłoby możliwe, gdyby nie było osób, które się na to godzą...W wielu firmach nawet z ttych urlopów sie nie korzysta bo można premii nie dostać w miesiącu urlopu a czasem to juz rata kredytu w plecy. Podpisujesz tylko kwit ze dostałes za urlop kase której często też się nawet nie dostaje hehe
Boze, byłam 5 lat ze skorpionem, losie uchowaj co prawda uroku było w nim co nie miara, ale menda taka ze nie szlo rady dac. nie to @Paraplu ze cos xd ja za to ryba. wieczna marzycielka i wieczny życiowy nieogar, nie wiem co gorsze
Ty to masz zdrowie a czego tu sie wstydzisz, gorsze rzeczy pewnie widział niz twój tyłek w górze
Paraplu, kurna, tożto nie do uwierzenia jest Swoja droga wyobraziłam sobie tego biednego, zabłąkanego leśnika
rozwalilas system5 lat ze skorpionem, powiadasz.
To pomysl co ja przechodze bedac od 28 lat, 24h na dobe i to w swojej glowie ze skorpionem, bez mozliwosci ucieczki, urlopu na zadanie, czy chociazby wyjscia do innego pokoju [emoji23] to dopiero masakra [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom