reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochane Staraczki!
Z okazji zbliżających się Świat życzę każdej z Was oraz Waszym najbliższym przede wszystkim zdrowia, spokoju ducha, ogromnego optymizmu i morza cierpliwości. Aby Nowy Rok przyniosl tylko lzy wzruszenia i spelnione marzenia. :*

Mikaduchna nie poddawaj się. Za wierze, ze za rok 24 grudnia przytulimy swoje maleństwa. Nie załamuj się i daj przykład młodszej koleżance :* StorAnia, Docia tak samo :*

Moje fighterki Spark, Bertha, Queen, Magda i pozostałe dziewczyny, których nie wymienilam dajecie siłę do walki i mam nadzieję, ze już los Was sprawdził i przetestowal wystarczajaco. Niech już są 2 krechy :)

Windy krejzolu :) wszystkiego naj :)

Sylwkaq, Nimiti, Basienka, Lotek, Lanvin trzymam kciuki :*
Emzilka i Eveline niech wszystko idzie z górki :)
Fajnie, ze jesteście :* Wiem, ze na pewno kogos pominelam, ale pamietam o Was :)
Bulbasek i kto tu jest fighterką... pozbierałaś się po stracie i walczysz! Wesołych!!!

Spark ja codziennie jestem w Katowicach jak co ;) no.prawie bo od pon do pt

Mikaduchna to jest koszmar jaki kobieta przechodzi po.stracie. Nie chcę i nie zaakceptuje tego że to się dzieje :(

Wesołych Świąt dziewczyny bo nie wiem czy znajdę czas żeby zaglądać. Całuje i owocnych starań

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w Kato ani Gliwicach nie, ale daleko nie mam :D

reklama
Do góry