reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sam zabieg okropny ale do przeżycia... w chwili gdzie przepychali mi ten jajowód dramat ale oby warto było. Za życzenia dziękuję... oby się dziś wszystko spełniło. Jeszcze położna do mnie..Kasia zobaczysz że się jeszcze tu spotkamy ..ha podbudowała mnie bardzo

reklama
Dziewczyny ja na ginekologi o 14.00 wypis...miałam nie drożny jajowód prawy i moje jajeczka jak na ten dc marne..na szczęście jajowód udrożninny.. zobaczymy co dalej... mam urodziny i leżę w szpitalu...eh... oby to pomogło..
wszystkiego_najlepszego_20.jpg

Wyłaź jak najszybciej :) Teraz już musi być dobrze! Sto lat !!

Załączniki

• wszystkiego_najlepszego_20.jpg
    wszystkiego_najlepszego_20.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 375
Sam zabieg okropny ale do przeżycia... w chwili gdzie przepychali mi ten jajowód dramat ale oby warto było. Za życzenia dziękuję... oby się dziś wszystko spełniło. Jeszcze położna do mnie..Kasia zobaczysz że się jeszcze tu spotkamy ..ha podbudowała mnie bardzo

No i pięknie :), a sprawdzili cała macice?? Czy wszystko ok???

Dziewczyny ja na ginekologi o 14.00 wypis...miałam nie drożny jajowód prawy i moje jajeczka jak na ten dc marne..na szczęście jajowód udrożninny.. zobaczymy co dalej... mam urodziny i leżę w szpitalu...eh... oby to pomogło..
To.w takim razie spełnienia marzeń z okazji urodzin! ;)

Kochana a Ty jak polecasz starania? Codziennie czy co drugi dzień?
Ja akurat co 2 dzien dzialam, ale to dlatego, zeby nie wymeczyc mojego M tymi działaniami pod dyktando. Jak ma dopłynąć to dopłynie i w drugi dzień plemnior :) A jak go zjedza jakies przeciwciala, albo ugrzęźnie gdzies po drodze, to czy minutę przed owulacją czy dzień wczesniej, to juz nie ważne - i tak nie dotrze.

Witam z rana tempka 36,8 a test ciążowy oznajmia mi ,że chyba ciąża ...Zobacz załącznik 787580
JAAAAA!!!!! piekna krecha!!! gratki!! :):):):)
opowiadaj dla przypomnienia - jak dzialaliscie, ktory cs, jakie objawy.
Robilas test owu? jak mozesz, to zrob prosze, zebysmy mialy material badawczy ;)

Spelnienia tego najwazniejszego marzenia!!! Ja jutro mam urodziny :)

reklama
Do góry