reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja akurat co 2 dzien dzialam, ale to dlatego, zeby nie wymeczyc mojego M tymi działaniami pod dyktando. Jak ma dopłynąć to dopłynie i w drugi dzień plemnior :) A jak go zjedza jakies przeciwciala, albo ugrzęźnie gdzies po drodze, to czy minutę przed owulacją czy dzień wczesniej, to juz nie ważne - i tak nie dotrze.

JAAAAA!!!!! piekna krecha!!! gratki!! :):):):)
opowiadaj dla przypomnienia - jak dzialaliscie, ktory cs, jakie objawy.
Robilas test owu? jak mozesz, to zrob prosze, zebysmy mialy material badawczy ;)

Spelnienia tego najwazniejszego marzenia!!! Ja jutro mam urodziny :)
Dzięki :) ja też chyba nie będę go męczyć częściej niż co drugi dzień... bo jeszcze mu się znudzi i będzie problem :D
A jak tam u Ciebie? robiłaś kolejny test? Może jednak się udało :*

paraplu jak tam się czujesz i jak nastrój? :)

Umieram nadal, biore antybiotyk od wczoraj ale nadal ciulowo sie czuje.
I nie wiem teraz czy to co czuje to przez chorobe czy przez fasolke [emoji13]
Czuje jajniki, podbrzusze czuje jak na okres od wczoraj no i takie uczucie pelna w podbrzuszu.
No ale nie sugeruje sie tym bo po tych objawach rownie dobrze moze jutro wyksc, ze to zapalenie pecherza lub przydatkow...ehhhh.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Umieram nadal, biore antybiotyk od wczoraj ale nadal ciulowo sie czuje.
I nie wiem teraz czy to co czuje to przez chorobe czy przez fasolke [emoji13]
Czuje jajniki, podbrzusze czuje jak na okres od wczoraj no i takie uczucie pelna w podbrzuszu.
No ale nie sugeruje sie tym bo po tych objawach rownie dobrze moze jutro wyksc, ze to zapalenie pecherza lub przydatkow...ehhhh.

kiedy testujesz najwcześniej
?

Tak, ostatnią ciąże prowadził świetny facet. Starej daty lekarz, bardzo dobry, o co lepsze przyjmuje piętro niżej mojego mieszkania. W kapciach na wizytę mogę wpadać [emoji12]

Ja stwierdziłąm ze dobry lekarz to skarb. Teraz mam tak fajnego i sympatycznego lekarza - takiego ze swiecą szukać :)mozesz isc w kapciach i szlafroku- mniej bedzie do rozbierania:)

reklama
Do góry