reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja akurat co 2 dzien dzialam, ale to dlatego, zeby nie wymeczyc mojego M tymi działaniami pod dyktando. Jak ma dopłynąć to dopłynie i w drugi dzień plemnior :) A jak go zjedza jakies przeciwciala, albo ugrzęźnie gdzies po drodze, to czy minutę przed owulacją czy dzień wczesniej, to juz nie ważne - i tak nie dotrze.

JAAAAA!!!!! piekna krecha!!! gratki!! :):):):)
opowiadaj dla przypomnienia - jak dzialaliscie, ktory cs, jakie objawy.
Robilas test owu? jak mozesz, to zrob prosze, zebysmy mialy material badawczy ;)

Spelnienia tego najwazniejszego marzenia!!! Ja jutro mam urodziny :)
Dzięki :) ja też chyba nie będę go męczyć częściej niż co drugi dzień... bo jeszcze mu się znudzi i będzie problem :D
A jak tam u Ciebie? robiłaś kolejny test? Może jednak się udało :*

paraplu jak tam się czujesz i jak nastrój? :)

Umieram nadal, biore antybiotyk od wczoraj ale nadal ciulowo sie czuje.
I nie wiem teraz czy to co czuje to przez chorobe czy przez fasolke [emoji13]
Czuje jajniki, podbrzusze czuje jak na okres od wczoraj no i takie uczucie pelna w podbrzuszu.
No ale nie sugeruje sie tym bo po tych objawach rownie dobrze moze jutro wyksc, ze to zapalenie pecherza lub przydatkow...ehhhh.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Umieram nadal, biore antybiotyk od wczoraj ale nadal ciulowo sie czuje.
I nie wiem teraz czy to co czuje to przez chorobe czy przez fasolke [emoji13]
Czuje jajniki, podbrzusze czuje jak na okres od wczoraj no i takie uczucie pelna w podbrzuszu.
No ale nie sugeruje sie tym bo po tych objawach rownie dobrze moze jutro wyksc, ze to zapalenie pecherza lub przydatkow...ehhhh.

kiedy testujesz najwcześniej
?

Tak, ostatnią ciąże prowadził świetny facet. Starej daty lekarz, bardzo dobry, o co lepsze przyjmuje piętro niżej mojego mieszkania. W kapciach na wizytę mogę wpadać [emoji12]

Ja stwierdziłąm ze dobry lekarz to skarb. Teraz mam tak fajnego i sympatycznego lekarza - takiego ze swiecą szukać :)mozesz isc w kapciach i szlafroku- mniej bedzie do rozbierania:)

reklama
Do góry