evelinia
Fanka BB :)
Dobra jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra jestem
Dzięki ja też chyba nie będę go męczyć częściej niż co drugi dzień... bo jeszcze mu się znudzi i będzie problemJa akurat co 2 dzien dzialam, ale to dlatego, zeby nie wymeczyc mojego M tymi działaniami pod dyktando. Jak ma dopłynąć to dopłynie i w drugi dzień plemnior A jak go zjedza jakies przeciwciala, albo ugrzęźnie gdzies po drodze, to czy minutę przed owulacją czy dzień wczesniej, to juz nie ważne - i tak nie dotrze.
JAAAAA!!!!! piekna krecha!!! gratki!!
opowiadaj dla przypomnienia - jak dzialaliscie, ktory cs, jakie objawy.
Robilas test owu? jak mozesz, to zrob prosze, zebysmy mialy material badawczy
Spelnienia tego najwazniejszego marzenia!!! Ja jutro mam urodziny
Piękna mamuśka brzusio jaki dużyBoze ja niedawno mialam malutka fasolke w brzuchu a tu juz kawal chlopa,ktory mnie kopie
paraplu jak tam się czujesz i jak nastrój?
kiedy testujesz najwcześniejUmieram nadal, biore antybiotyk od wczoraj ale nadal ciulowo sie czuje.
I nie wiem teraz czy to co czuje to przez chorobe czy przez fasolke [emoji13]
Czuje jajniki, podbrzusze czuje jak na okres od wczoraj no i takie uczucie pelna w podbrzuszu.
No ale nie sugeruje sie tym bo po tych objawach rownie dobrze moze jutro wyksc, ze to zapalenie pecherza lub przydatkow...ehhhh.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jest piekne pozytywne myslenieLux superu mnie @ przyszła teraz także następna 13.01 5cs, humor już lepszy niż rano bo za długo nie musiałam po teście na nią czekać, co za tym idzie szybciej zaczniemy działania.
kiedy testujesz najwcześniej
?
Ja stwierdziłąm ze dobry lekarz to skarb. Teraz mam tak fajnego i sympatycznego lekarza - takiego ze swiecą szukać mozesz isc w kapciach i szlafroku- mniej bedzie do rozbieraniaTak, ostatnią ciąże prowadził świetny facet. Starej daty lekarz, bardzo dobry, o co lepsze przyjmuje piętro niżej mojego mieszkania. W kapciach na wizytę mogę wpadać [emoji12]
Jestem pełna podziwu naprawde macie wielkie sercaDwoje, chłopczyka i dziewczynkę. Świetna sprawa, zreszta gdyby nie adopcja chyba nie odblokowalabym sie i nie zaszła w ciąże [emoji7][emoji173]️