evelinia
Fanka BB :)
Jak będzie jutro mocniejsza to uwierzę, bo w sumie jeszcze do mnie nie docieraU mnie też to widać , w końcu przełamanie . Gratulacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będzie jutro mocniejsza to uwierzę, bo w sumie jeszcze do mnie nie docieraU mnie też to widać , w końcu przełamanie . Gratulacje.
to na kiedy termin Ci wychodzi?Jak będzie jutro mocniejsza to uwierzę, bo w sumie jeszcze do mnie nie dociera
no jestem czujna, obserwuje sie, mam nadal biegunke, boli i ciagnie w dole brzuchaTo zapowiedź teraz bądź czujna bo wody mogą odejść w trakcie nic trzymam kochana mocno by poszło gładko ko
sprzatam i dzwigam poki co w domuLuxia - polataj po schodach ....albo z odkurzaczem Popchnij akcję do przodu! A najlepiej się bzyknij ;D
Ty też super,ja czekam na @ jutro,jeszcze jutro zrobię testa ale już się nie łudzę brzuch boli na @Nadal nie mam @ robilam test nie wiem czy mam zwidy czy jest cien cienia tylko ze nie umie dac zdjecia
oczywiscie, wszystko gotoweU mnie też to widać , w końcu przełamanie . Gratulacje.
Lux, torba w pogotowiu? Psiocha ogolona??. Obstawiam najbliższe 24h
Musi być dobrze!!! nareszcieJak będzie jutro mocniejsza to uwierzę, bo w sumie jeszcze do mnie nie dociera
oo fajnie by tak bylo!!!Luxia mnie z rana jak tak ganiało to po południu już skurcze przyszły