reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak to czytam to zaczęłam się nad sobą zastanawiać... Cholera, chyba muszę zrobić badania pod tym kątem. Anemie mam permanentą od małego, w sumie się unormowalo, ale to żelazo nadal z tylu głowy jest... Kurde [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja to samo z tym zelazem, nie chce cholerstwo wzrosnac[emoji51]

Windy, nie wiem Czy to objawy jak cie pali, ale zawsze jakis objaw[emoji16]
Ja to sie nie mam juz nawet czego uchwycic, objawow zero, tempka spada, dzis rano test negatywny[emoji52]
Czekam na @ I nastepny cykl juz dobrze dopilnuje, o Tak![emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najmniej smieszne jest to ze moje kolejne dni plodne beda miedzy swietami a sylwestrem; w mojej pracy to najbardziej crazy czas w roku a tu jeszcze starania intensywne[emoji15][emoji85][emoji87]zajadę sie[emoji23][emoji23][emoji23]

Moje kolejne wwypadają w sylwestra i Nowy rok. Już widzę moją ochotę na bzykanie w nowy rok [emoji23] ja się nie nastawiam, już tyle miAłam tych objawów, że już 3 razu w ciąży powinnam być [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Moje kolejne wwypadają w sylwestra i Nowy rok. Już widzę moją ochotę na bzykanie w nowy rok [emoji23] ja się nie nastawiam, już tyle miAłam tych objawów, że już 3 razu w ciąży powinnam być [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Tam w nowy rok, punkt godzina 0.00 sie trzeba bzyknac i bedzie prezent na caly rok :) ale moze nie bedzie tak zle i prezent pod choinke bedzie :) :) zycze tego nam :)

Ale mnie tam w srodku boli... Jakby ktos na pala mnie nabijal.... I jeszcze jakies przeziebienie mnie nierze... Jak nie urok to sraczka... :(

Windy91, obiecujące objawy [emoji6] chyba fasolinka już działa [emoji3] moja euforia już minęła, temperatura wyższa niż wczoraj ale i tak 36,75 to ciazy nie wróży także chyba u mnie radości nie bedzie.. Zapisana jestem do gin w styczniu wiec zobaczymy co się u mnie dzieje..
Cheebay, szkoda ze test negatywny [emoji27] ale działaj dalej ! Po nowym roku bedzie dzidzia!
Emzilka, zdrówka ! [emoji6]

Najmniej smieszne jest to ze moje kolejne dni plodne beda miedzy swietami a sylwestrem; w mojej pracy to najbardziej crazy czas w roku a tu jeszcze starania intensywne[emoji15][emoji85][emoji87]zajadę sie[emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie tak samo wypada [emoji2] będzie miły świąteczny czas [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Gwiazdeczki, ile dni przed owu może boleć jajnik? Jak spałam nie czułam, wyszłam z psami było ok, a teraz siedzę w fotelu i boli jak diabli... Może nospą się ratować?

reklama
Do góry