reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Xssenia a kto ci powiedział ze nie prędko i ze może wogole. Ja tez mam hashimoto niedoczynność. Biorę eutyroks 100mg i narazie ok
Bardzo ki przykro z powodu straty. Ściskam
A jakie mialas wyniki TSH, ze przepisal Ci endo aż 100? Ja mam chyba zwykła niedoczynność, we wrześniu mialam 6.68 tsh, dostalam pol tabletki 75. Niby spadalo, wszystko ok w listopadzie 2.45 a niedawno badalam 4.1 :( nie wiem co sie wydarzylo. Endokrynologa mam 28 grudnia wiec sie dowiem wszystkiego.
A pytam o Ciebie, bo moja kolezanka tez ma Hashimoto i ma chyba tylko 25 przepisane. Zaszła w ciążę niedawno, ale poronila. Badala w listopadzie tsh miala 1.27 a taraz znowu skoczyło ponad 3. Skad to dziadostwo sie bierze.. Endokrynolog powiedzial, że nie wie skad ten skok i o co chodzi.
U mnie dziewczyny nudy, dlatego nie pisze. Dzisiaj powinna byc owu.

reklama
Dobry, nocka masakraaaaaa :( obudzil mnie sily bol brzucha, jakis ucisk, bol podobny do tego na okres, wstalam z wielkim trudem, doszlam do lazienki i dostalam taka biegunke, ze dawno takiej nie mialam :( zaczelo mi sie zbierac na wymioty, siku udalo sie jakos zrobic po antybiotyku, wrocilam do lozka i mowie do Tomka ej chyba cos sie rusza, uslyszalam, to dobrze, monitoruj, po 15 minutach znow to samo, biegunka, siku i proba wymiotow, znow mowie do mojego, ze cos sie dzieje, w odp ulslyszalam chrrr chrrr chrrr, uslnelam nie wiem kiedy, rano bol lzejszy, ale jest...no nic bede sie obserwowac....

Do góry