reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj, to faktycznie :/ To chyba nie ma co na tą Polską służbę zdrowia jednak narzekać :/

Z dostepem do specjalistow jest duzo prosciej w Polsce. W Holandii strasznie ograniczaja do nich dostep, dzieki temu nie ma kolejek ale mam wrazenie, ze za czesto przeginaja z tym niedawaniem skierowan. Jesli od 15 lat mam przewlekla skore a rodzinny musi guglowac PRZY MNIE co to za leki biore i nadal twierdzi, ze ma wiedze aby mnie slutecznie leczyc to wg mnie gruba przeginka.
Do tej pory leczenie skory prowadze w Polsce.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To chyba też nie jest w pełni wyleczalne ?
To też się musisz tych zabiegów pielęgnacyjnych nastosować ...

W chwili obecnej nie da sie wyleczyc. Mozna jedynie lagodzic objawy. Teraz nie jest zle, wystarcza mi masc do regularnego smarowania, krem natluszczajacy i steryd w razie potrzeby. Nie mialam rzutu od jakichs 3 lat (odpukac!).
Rzutow nie lubie bo na twarzy wyskakuja mi czerwone, bolesne plamy i nic nie pomaga na nie :/ samo musi przejsc a to trwa kilka miesiecy :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spark też o tym myślę jak tylko zrobię badania. Czytałam trochę na tej stronie na fb, o której wspomniałaś w jakimś poście. Kurde czyli to jednak prawda o tym, że wiele jeść nie można [emoji21]
Chodzisz do zwykłej dietetyczki czy do klinicznej?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Do zwykłej, ale która miała io, pcos i hashimoto, więc zna się na rzeczy ;) kontaktuje się on-line teraz z nią, wie co można jeść a czego nie :)

reklama
Do góry