reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kiepska jakość fotki ale jakby na koniuszkach paska więcej pigmentu [emoji1] to ciążowy? [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo przerabiałam koleżance by zobaczyła ale ona nic nie widzi. Te z końcówkami to nie to, ja widzę obok po lewej :D
A tu oryginał .
bbed60a5720ec2017a82f9f232cb4305.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak popatrzyłam na moje wydojone worki, i zapłakałam [emoji24]
Ale najwyżej wszczepie silikon jak zakończę rozmnażanie [emoji23]

Ja po dzieciach sobie zmniejszę i podniosę ;)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Bertha, jak Dziewczyny pisza, zrob we wtorek jesli sie @ nie pojawi, dalej trzymam kciuki!
Cathy, moze jeszcze nie wszystko stracone, zrób z porannego moczu, wtedy jest największe stezenie.

Dziewczyny, ja wzięłam wczoraj tylko jedna dawkę i to rozbita na pół mojego acykloviru No i dzisiaj mam [emoji30][emoji30][emoji30]
Ta jedna opryszczka w nocy pękła i sie rozlała po całych ustach- dzis mam juz cztery na ustach i jedna w środku, buzi prawie nie moge otworzyc[emoji26]
A ta w środku jeszcze bedzie mi sie babrać, bo mam stały aparat na zębach i to cały czas sie po tej opryszczce przesuwa.
Niby pierdoła wiecie, ale normalnie załamałam ręce jak sie zobaczyłam w lustrze. Patrzę na te tabletki i sie sama zastanawiam dlaczego ich nie biorę, wszak szanse ze zaszłam w pierwszym cyklu jak wiemy są marne[emoji849]
W dodatku zero objawów...

Bardzo mocno Ci wspolczuje... Ja bym chyba nie brala lekow, no chyba zebym wyjscia nie miala....moja poroniona ciaza byla ciaza z pierwszego cyklu staran, wiec bym chuchala na zimne, jak zreszta teraz na siebie ;)

reklama
Do góry