reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

bulbasek wielkie gratki z powodu pozytywnego testu.Zycze nudnej ciazy.Który to był Twoj cykl starań? jak go obstawiliscie?
berha jak tam iui?Powodzenia! U mnie dziś 3 dc, 12 cykl starań.

Dziękuję :) to był 3 cs. Cykl był mocno obstawiony. Z racji tego, ze przypuszczam kiedy byla owu a nie wiem na 100% Przytulanki były w 9, 11, 13, 15, 16, 17, 18 i 20 dc :)

Do tego ważne info, ze robiłam świece! Po każdym razie :D

reklama
NeSSi ja co miesiąc mam takie skąpe okresy. W tym cyklu 1 dzień i kolejne 3 brązowe plamienie. Ale 1 dnia tylko na wkladce, czekałam aż się troszkę rozkręci ale się skończyła.

1usavcqgt1dml95x.png

Nie wiem, na razie test negatywny i czekam na okres do czwartku. Wiem, że tarczyca lubi świrować, ale aż tak :(

Emsi nie ma już tego laboratorium, dlatego zrobiłam w innym. Moja teściowa, pielęgniarka, powiedziała, że takie same są te jednostki itd.
już się trochę uspokoiłam.. trudno, zwiększę sobie dawkę, tak jak mówiła endo, że jak po 6 tyg. brania będzie powyżej 2,5 to mam zwiększyć dawkę. Było ok po 6 tyg., ale teraz wzrosło.. Wizytę mam umówioną pod koniec grudnia, więc już zaczekam.
Chyba, że jakimś cudem jest to ciąża, to muszę iść od razu.
Sylwka to jak masz endo pod koniec grudnia to powtórz może to badanie i będziesz pewna przed wizytą

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Jak się przestałam martwić rezerwą tak się zaczęłam martwić 2 dniowym skąpym okresem :(
Wszystko się chrzani i nie jest tak jak powinno ... a za 3 dni mam brać tablety ... a ja nawet nie wiem czy to coś co mam to okres :/

Umiecie postawić na duchu :* Dziękuję.

Witaj, witaj :)

Ojej, nawet nie przypuszczałam, że TSH może tak szaleć :( Dobrze, że jesteś pod opieką endo .. to pomoże Ci zbić.
Nessi może test zrób ... tak na wszelki wypadek przed braniem tych tabletek. Skąpy okres może wystąpić we wczesnej ciąży wiec może tak dla pewności ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry