reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie jest drogi.;) jest również dostępny. Ja zamawiam przez Internet ;) koleżance polecilam i jest bardzo zadowolona. Polecam firmę Doctor's Best. koszt ok. 50 kilku złotych. Ale jest dużo kapsułek :)
To ja w zielarskim znalazlam za 90zl 100tab. Na allegro sa dostepne? Teraz jak poronilam terapeutka mojej corki mi go polecila ze zwyklego nie oplaca sie jesc, zebym sobie kupila ten zmetylowany. I jeszcze do tego nie doszlam:/ nie wiesz czasem czy to od razu dziala czy jakis czas trzeba brac zeby niedoboru nie bylo?

reklama
Mam nadzieję, ale po wielu rozczarowaniach już nie wierzę. Dlatego jestem na tym forum, żeby wiedzieć że nie jestem sama.
Ja za miesiąc skończę 37 lat. Mam 9 letnią córkę, staram się już 39 cykli ale wciąż wierzę. Trzeba wierzyć , tylko to nam zostało. Trzymam kciuki.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny kolejne pytanie z serii tych głupich. .. czy podczas badania szyjki może ona być z lewego boku? Zawsze wydawało mi się ze jest na środku od kilku dni próbuję ja badać i mocno mi się wydaje ze u mnie jest z lewej strony. ..

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny czy standardowo przyjmuje się duphaston od 14dc? A co jeśli owulacja nie występuje przed 14dc? Zaczynam się gubić we własnych przemyśleniach;)

Witam
Melduje sie że jestem ma bierząco i czytam.
Dostałam wyniki trombofilii nic nie znaleziono wszystko w porządku ale chcą teraz sprawdzić poziom kwasu foliowego i witaminy b12 i mam do was pytanie. Jak prawidłowo wykonać badanie skoro biorę cały czas kwas foliowy i vitamine b12 to nie wykaże żadnych niedoborów nawet jeśli u mnie występują bez suplementacji. Może najpierw odstawić suplementy na jakiś czas? Jak to wyglada u was?
Hmmm dobre pytanie, robiłam teraz poziom b12 i nic mi nie mówiła o odstawieniu suplementacji. Dopytam na następnej wizycie.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

To ja w zielarskim znalazlam za 90zl 100tab. Na allegro sa dostepne? Teraz jak poronilam terapeutka mojej corki mi go polecila ze zwyklego nie oplaca sie jesc, zebym sobie kupila ten zmetylowany. I jeszcze do tego nie doszlam:/ nie wiesz czasem czy to od razu dziala czy jakis czas trzeba brac zeby niedoboru nie bylo?
Tak Kochana, na allegro. On się już zacznie wchlaniac , ale jak jest niedobór to musi wyrównać poziom. Im szybciej zaczniesz brać tym lepiej :*

reklama
Mnie dopiero dzisiaj boli, ale wczesniej wczulam podbrzusze. U mnie wczoraj nie bylo i chyba dzisiaj tez nie bedzie, bo juz mnnie wkurzyl.. Swoim idiotycznym nerwowym zachowaniem, który nie jest miarodajny z sytuacją..
O tym folianie slyszalam ostatnio wlasnie i chyba sobie zmienie jak skonczy mi sie to opakowanie kwasu zwyklego.

To co on tam przeskrobal? :) pogodzcie się :) nie ma co tracić cyklu. Ja ze swoim w niedzielę mieliśmy wymianę mocna, ale zgoda nastąpiła szybko i działamy. Trzymam za Was kciuki :* Razem mi raźniej z Tobą :) no i pozostałymi staraczkami :)

Do góry