To ja w zielarskim znalazlam za 90zl 100tab. Na allegro sa dostepne? Teraz jak poronilam terapeutka mojej corki mi go polecila ze zwyklego nie oplaca sie jesc, zebym sobie kupila ten zmetylowany. I jeszcze do tego nie doszlam:/ nie wiesz czasem czy to od razu dziala czy jakis czas trzeba brac zeby niedoboru nie bylo?Nie jest drogi. jest również dostępny. Ja zamawiam przez Internet koleżance polecilam i jest bardzo zadowolona. Polecam firmę Doctor's Best. koszt ok. 50 kilku złotych. Ale jest dużo kapsułek
reklama
Magda36
Fanka BB :)
Ja za miesiąc skończę 37 lat. Mam 9 letnią córkę, staram się już 39 cykli ale wciąż wierzę. Trzeba wierzyć , tylko to nam zostało. Trzymam kciuki.Mam nadzieję, ale po wielu rozczarowaniach już nie wierzę. Dlatego jestem na tym forum, żeby wiedzieć że nie jestem sama.
Ja biorę femibion i tam w składzie jest właśnie forma metylowa kwasu foliowego.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Magda36
Dziewczyny kolejne pytanie z serii tych głupich. .. czy podczas badania szyjki może ona być z lewego boku? Zawsze wydawało mi się ze jest na środku od kilku dni próbuję ja badać i mocno mi się wydaje ze u mnie jest z lewej strony. ..
S
StorAnia
Gość
Staram się, ale przychodzą chwile zwątpienia gdy się słyszy o wtórnej bezpłodności i patrzy na swój peselJa za miesiąc skończę 37 lat. Mam 9 letnią córkę, staram się już 39 cykli ale wciąż wierzę. Trzeba wierzyć , tylko to nam zostało. Trzymam kciuki.
S
StorAnia
Gość
Dziewczyny czy standardowo przyjmuje się duphaston od 14dc? A co jeśli owulacja nie występuje przed 14dc? Zaczynam się gubić we własnych przemyśleniach
Aleksandrax
Hmmm dobre pytanie, robiłam teraz poziom b12 i nic mi nie mówiła o odstawieniu suplementacji. Dopytam na następnej wizycie.Witam
Melduje sie że jestem ma bierząco i czytam.
Dostałam wyniki trombofilii nic nie znaleziono wszystko w porządku ale chcą teraz sprawdzić poziom kwasu foliowego i witaminy b12 i mam do was pytanie. Jak prawidłowo wykonać badanie skoro biorę cały czas kwas foliowy i vitamine b12 to nie wykaże żadnych niedoborów nawet jeśli u mnie występują bez suplementacji. Może najpierw odstawić suplementy na jakiś czas? Jak to wyglada u was?
Bulbasek
Tak Kochana, na allegro. On się już zacznie wchlaniac , ale jak jest niedobór to musi wyrównać poziom. Im szybciej zaczniesz brać tym lepiej :*To ja w zielarskim znalazlam za 90zl 100tab. Na allegro sa dostepne? Teraz jak poronilam terapeutka mojej corki mi go polecila ze zwyklego nie oplaca sie jesc, zebym sobie kupila ten zmetylowany. I jeszcze do tego nie doszlam:/ nie wiesz czasem czy to od razu dziala czy jakis czas trzeba brac zeby niedoboru nie bylo?
Bulbasek
Ja biorę femibion i tam w składzie jest właśnie forma metylowa kwasu foliowego.
Tak zgadza się. Jednak femibion ma wiele dodatkowych substancji, które są szkodliwe. Np. stearynian magnezu. Ja można powiedzieć siedzę w tym mocno i nienawidzę tej chemii w lekach i suplementach.
reklama
Bulbasek
Mnie dopiero dzisiaj boli, ale wczesniej wczulam podbrzusze. U mnie wczoraj nie bylo i chyba dzisiaj tez nie bedzie, bo juz mnnie wkurzyl.. Swoim idiotycznym nerwowym zachowaniem, który nie jest miarodajny z sytuacją..
O tym folianie slyszalam ostatnio wlasnie i chyba sobie zmienie jak skonczy mi sie to opakowanie kwasu zwyklego.
To co on tam przeskrobal? pogodzcie się nie ma co tracić cyklu. Ja ze swoim w niedzielę mieliśmy wymianę mocna, ale zgoda nastąpiła szybko i działamy. Trzymam za Was kciuki :* Razem mi raźniej z Tobą no i pozostałymi staraczkami