duzo zalezy od laboratorium...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
duzo zalezy od laboratorium...
U nas od 25 do 30 złduzo zalezy od laboratorium...
Ja wczoraj placilam 35 zl wynik byl po niecalych 2 godz, oddawalam do badania przed 19 wynik kolo 21
Zawsze tak przed jakimś świętem jest, ja byłam na zakupach przed południem i już było pełno ludzi, a samochodów na drodze, że ho ho.wiecie co, pojechalismy do kauflanda po wode, owoce i bulki i parowki a ludzi tyle jakby jutro wojna miala wybuchnac!!!! wszystkie kasy czynne, parking pelny, no masakra!!!!!!! dziwne, ze nagle ludziom sie dzien przed dlugim weekendem podpaski i antyperspiranty pokonczyly dzizas...
35 zł beta i 3 zł pobranie krwi
no swiat sie konczy
no u nas zawsze jak jest wolny dzien to ludzie szalejaZawsze tak przed jakimś świętem jest, ja byłam na zakupach przed południem i już było pełno ludzi, a samochodów na drodze, że ho ho.