reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No chciałabym ten lipiec bardzo !! Prezent urodzinowy dla mnie i mojego M no i przybokazji rocznicowy ślubny [emoji51] a co! 3w1 [emoji51][emoji51]

U Ciebie Nimiti leci jak z kranu a u mnie prawie nic !! Ledwo jakieś ślady na tamponie i to bardziej bronzowe niz czerwone. Ale brzuch za to nadrabia z nawiązką. Boli jak cholera [emoji30]
QUEEN_B a może jednak @ się nie rozkręci i będzie bobas :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie pieknosci ;-)
Dawno mnie tu nie bylo cos czuje ze potrzebuje calego dnia zeby nadrobic zaleglosci :D
Ja sobie kisne w domku I dopiero teraz zaczynam wracac do zywych I ksiazkowo ustepuja mi mdlosci.
Ale nawala mnie zoladek I brzuch masakra...
A spalabym caly dzien.
Jutro znowu lekarz a pojutrze prenatalne nr. 1...az sie trzeba na sama mysl :<

Dzieki za gratulacje dzuewczyny <3

Chcialabym Wam cos madrego powiedziec o tych testach ovu, ale zupelnie sie na tym nie znam. Nigdy nawet jednego nie zrobilam..
Powiem Wam, ze kiedys sie zainteresowalam tematem mierzenia tempki. Ale tez nigdy nie robilam tego jak trzeba, zadnych wykresow, ani mierzenia rano. Ale mierzylam sobie pod pacha o roznych porach. W i tej II fazie zawsze mialam temp ok 37*c, i spadala mi do 36,6 przed sama @. Jak wieczorem mialam 36,6 to nastepnego dnia @ - zawsze, mimo nieregularnych cykli.
Dlatego wydaje mi sie, ze jak ktos prowadzi wykresy, to duzo wiecej one powiedza niz testy ovu chociaz chyba i tak i tak rozchodzi sie o progesteron..?

Witajcie pieknosci ;-)
Dawno mnie tu nie bylo cos czuje ze potrzebuje calego dnia zeby nadrobic zaleglosci :D
Ja sobie kisne w domku I dopiero teraz zaczynam wracac do zywych I ksiazkowo ustepuja mi mdlosci.
A spalabym caly dzien.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, musi być.

U mnie minęła już pierwsza radość, teraz przyszly nerwy czy będzie ok, jutro robię powtórkę bety

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, musi być.

U mnie minęła już pierwsza radość, teraz przyszly nerwy czy będzie ok, jutro robię powtórkę bety

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno jest ok :) ja tez sie martwilam. Ta beta mnie podniosla na duchu i mam nadzieje, ze jutro juz zobacze moje serduszko :)

Gratulacje i trzymamy kciuki za bete,tylko takie wieści,dziewczęta jak rozmawiałam z gin o paskach owulacyjnych mówił że do 36godz po pozytywnym jest owulka

13 bo to będzie 10 dni po owulacji także jakby była ciąża powinien wyjsc test, trochę za wcześnie wiem, ale nie mogę się doczekac.
A to chyba termin @ nie moze byc 20.10, bo to by oznaczało 17-to dniowa fazę lutealna. Taka długa masz ta fazę?. Wzorcowo faza lutealna trwa 14 dni.

Zobacz załącznik 777669 Bertha ja tez tak mialam... wrzucalam zdjecia zreszta... dwa dni i dzien przed@ owu pozytywne, a potem @... tez mialam wielka nadzieje
Tak, pamietam, ale wspominałaś ze masz pcos i wtedy tak moze byc, stad od razu wykluczyłam sobie z analizowania twoje testy.
:)
A u mnie mąż jest wyposzczony bo tylko w owu coś było tak ma już 2 tyg posuchy hahaha ale za 14 dni wkracza do akcji :-D
Hahaha, dobre :D

Witam dziewczyny czekam na @ po lyzeczkowaniu i wiem że za wcześnie ,ale zacznę się starać zaraz po,ta ciążę porobiłam 11tydz ciąża obumarla 8,5,a staraliśmy się 2lata,cud i po cudzie,zebralalam się w sobie i dołączam do grona was,
witaj Docia, przykra historia :( :( tyle lat starań a potem nieszczęście...
Ja tez zaczęłam po pierwszej @ starania. Niestety juz jest 13cs po poronieniu teraz i nic. Owulacje wiem kiedy sa, nie mam z nimi problemu, troch słabe plemniory mamy, ale bez przesady, jeden mógłby sie juz dostać do jajeczka.. Ech..

Witam.
Chciałabym dołączyć i się przywitać.
Staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszej 5-cio letniej jedynaczki :)
Starania zaczęliśmy na początku tego roku, ale bez spiny i ciśnienia. Po prostu przestaliśmy się zabezpieczać.
Jednak od września działamy z "kalendarzem w ręku" ;)
O córkę walczyliśmy 4 lata, więc jesteśmy przygotowani na to że trochę to potrwa.
Obecnie jestem w 22 dc, cykle zwykle mam 26-cio dniowe.
Od 16 dc jestem na luteinie gdyż miałam krótkie fazy lutealne.
Pozostaje mi czekać przynajmniej do 17.10.

Trzymam kciuki za wszystkie starające się.
A tym dziewczynom którym się udało serdecznie gratuluję.
Witaj Mania!! Oby szybciej sie tym razem udało :)

Nimiti dziękuję za dobre słowo,musimy wziąć się w garść i starać na nowo,
Wszystkie jak tu jesteśmy i trzymam za was kciuki,ja będę próbować teraz bez hormonów przez 3 mc,a później to tak jak ostatnio po owitrelle zaszłam w 1 cyklu
O, ale niespodzianka fajna była. To moze byc wkurzające, stara sie człowiek latami a potem jeden lek, jedna procedura powoduje ze zaskoczysz i potem plujesz sobie w twarz ze wcześniej nikt tego nie zaproponował...
Mi niestety pregnyl (to samo co ovitrelle) nie pomógł. Nie wiem wciąż dlaczego nie zachodzę, juz 13cs po poronieniu, wcześniej 1,5roku bez zabezpieczenia.

No chciałabym ten lipiec bardzo !! Prezent urodzinowy dla mnie i mojego M no i przybokazji rocznicowy ślubny [emoji51] a co! 3w1 [emoji51][emoji51]

U Ciebie Nimiti leci jak z kranu a u mnie prawie nic !! Ledwo jakieś ślady na tamponie i to bardziej bronzowe niz czerwone. Ale brzuch za to nadrabia z nawiązką. Boli jak cholera [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wg mnie to nie @ tylko plamienie w ciąży :):):)

Dziewczynki! Moja dzisiejsza betka:33 920,00 <3
Super! Serduszko bedzie pikać jak ta lala!!

Witajcie staraczki :happy:
Bertha na szczęście testu nie wyrzuciłam bo zostawiłam sobie na porównanie ;)
Dołączam zdjęcie z dnia przed @ i przed ovu w tym m-cu :) zobaczcie same jak to wygląda :tak:Zobacz załącznik 777714
No bardzo mocna krecha... A ty nie masz pcos?

Witajcie pieknosci ;-)
A spalabym caly dzien.

No jesteś!! Od wczoraj sie zastanawiam gdzie sie podziałas i miałam w tym poście cie wywoływać, a tu patrzę jest wiadomość od ciebie :):)
Wow, juz prenatalne, super :) wyprowadziłas sie juz od brata??

reklama
Do góry