reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Uwaga dziewczyny oficjalnie wskakuje do zielonej tabelki i oficjalną czerwcówką z wynikiem bety 97 :-D nie wiem czy nie trochę mało ale to w sumie piąty tydzień więc wg wartości się zgadza :-D

Megan nic straconego. Mi 3 dni przed @ wyszedł negatyw a w dniu @ już pozytywny:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Vanilia gratuluję! [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwaga dziewczyny oficjalnie wskakuje do zielonej tabelki i oficjalną czerwcówką z wynikiem bety 97 :-D nie wiem czy nie trochę mało ale to w sumie piąty tydzień więc wg wartości się zgadza :-D

Megan nic straconego. Mi 3 dni przed @ wyszedł negatyw a w dniu @ już pozytywny:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A wiec oficjalnie gratuluje kochana !! Rośnijcie zdrowo :*
Mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie do Ciebie[emoji14]
Fabimama - :( , ale nie ma co :D jeszcze ma troszke czasu zeby sie pojawiła[emoji14]czekamy dalej razem[emoji14][emoji14]&&&

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia gratulacje ! teraz niech zdrowo rośnie :)

ada to teraz trzymam kciuki :) mój mąz niestety był chory w dniu owu więc nie wiem czy coś z tego będzie. Aczkolwiek 3 dni z rzędu przed owu więc jest cień nadziei na czerwiec.

Vanilia gratulacje ! teraz niech zdrowo rośnie :)

ada to teraz trzymam kciuki :) mój mąz niestety był chory w dniu owu więc nie wiem czy coś z tego będzie. Aczkolwiek 3 dni z rzędu przed owu więc jest cień nadziei na czerwiec.
To ja trzymam kciuki &&&& za was oby @ nie przyszła. My przytulanki będziemy kontynuować do 17dc dla pewności. [emoji6]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj pani doktor kazała mi sie wstrzymać do nowego roku, hihi - mało jej nie wyśmiałam i sama powiedziała ze nie ma do tego podstaw zeby czekac

Cześć , sorki , że się wtrące , ale mam pytanie .
Po ilu dniach od odłożenia duphastonu dostajecie @ ?

wff2krhmvaem9yip.png
U mnie pojawia sie po 2-4 dni @ po odstawieniu.

Berta a jakie masz te witaminy B znaczy nazwę ? Musze sobie takie sprawić bo jeszcze nie mam w mojej kolekcji.
Ja biorę te Link do: Thorne Research, Methyl-Guard Plus, 90 Veggie Caps
W polsce cieżko o formy metylowe, wiec zamawiam na iherb. Tam jest duzy wybor, ja akurat te sobie zamawiam.

bertha witaminę D bierzesz 1000 czy 2000 ? Ja mam Molekin D3 2000 właśnie i się zastanawiam czy nie powinnam jako stająca brać 1000. Jak myślisz ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore 2000. nie wiem jak powinno sie brac w sumie. ale jak jest niedobor to i 4000 i wiecej sie bierze.
A w Polsce ma wiekszosc ludzi niedobor.

Witam Was :D tak jak myślałam dzisiaj doopka nic nie wyszlo[emoji14]27dc[emoji14]ale @ ma byc w sobote takze czekam jeszcze na jakis cud hahaha na moim tescie po 4 min pojawila sie kreska ale nie taka jaka powinna byc :D a raczej nie tak ustawiona[emoji14]Zobacz załącznik 775380

hehe, no niezla ta kreska. ale jest tez kreska biała widze :)

reklama
U mnie pojawia sie po 2-4 dni @ po odstawieniu.

Ja biorę te Link do: Thorne Research, Methyl-Guard Plus, 90 Veggie Caps
W polsce cieżko o formy metylowe, wiec zamawiam na iherb. Tam jest duzy wybor, ja akurat te sobie zamawiam.

Ja biore 2000. nie wiem jak powinno sie brac w sumie. ale jak jest niedobor to i 4000 i wiecej sie bierze.
A w Polsce ma wiekszosc ludzi niedobor.

hehe, no niezla ta kreska. ale jest tez kreska biała widze :)
A no patrz[emoji14]nawet tego nie zauwazylam :D widze ze twoj termin @ to 2 dni po mojej[emoji14]kiedy robisz pierwszy tescik?

Do góry