reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Uwaga dziewczyny oficjalnie wskakuje do zielonej tabelki i oficjalną czerwcówką z wynikiem bety 97 :-D nie wiem czy nie trochę mało ale to w sumie piąty tydzień więc wg wartości się zgadza :-D

Megan nic straconego. Mi 3 dni przed @ wyszedł negatyw a w dniu @ już pozytywny:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Vanilia gratuluję! [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwaga dziewczyny oficjalnie wskakuje do zielonej tabelki i oficjalną czerwcówką z wynikiem bety 97 :-D nie wiem czy nie trochę mało ale to w sumie piąty tydzień więc wg wartości się zgadza :-D

Megan nic straconego. Mi 3 dni przed @ wyszedł negatyw a w dniu @ już pozytywny:-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A wiec oficjalnie gratuluje kochana !! Rośnijcie zdrowo :*
Mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie do Ciebie[emoji14]
Fabimama - :( , ale nie ma co :D jeszcze ma troszke czasu zeby sie pojawiła[emoji14]czekamy dalej razem[emoji14][emoji14]&&&

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia gratulacje ! teraz niech zdrowo rośnie :)

ada to teraz trzymam kciuki :) mój mąz niestety był chory w dniu owu więc nie wiem czy coś z tego będzie. Aczkolwiek 3 dni z rzędu przed owu więc jest cień nadziei na czerwiec.

Vanilia gratulacje ! teraz niech zdrowo rośnie :)

ada to teraz trzymam kciuki :) mój mąz niestety był chory w dniu owu więc nie wiem czy coś z tego będzie. Aczkolwiek 3 dni z rzędu przed owu więc jest cień nadziei na czerwiec.
To ja trzymam kciuki &&&& za was oby @ nie przyszła. My przytulanki będziemy kontynuować do 17dc dla pewności. [emoji6]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj pani doktor kazała mi sie wstrzymać do nowego roku, hihi - mało jej nie wyśmiałam i sama powiedziała ze nie ma do tego podstaw zeby czekac

Cześć , sorki , że się wtrące , ale mam pytanie .
Po ilu dniach od odłożenia duphastonu dostajecie @ ?

wff2krhmvaem9yip.png
U mnie pojawia sie po 2-4 dni @ po odstawieniu.

Berta a jakie masz te witaminy B znaczy nazwę ? Musze sobie takie sprawić bo jeszcze nie mam w mojej kolekcji.
Ja biorę te Link do: Thorne Research, Methyl-Guard Plus, 90 Veggie Caps
W polsce cieżko o formy metylowe, wiec zamawiam na iherb. Tam jest duzy wybor, ja akurat te sobie zamawiam.

bertha witaminę D bierzesz 1000 czy 2000 ? Ja mam Molekin D3 2000 właśnie i się zastanawiam czy nie powinnam jako stająca brać 1000. Jak myślisz ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore 2000. nie wiem jak powinno sie brac w sumie. ale jak jest niedobor to i 4000 i wiecej sie bierze.
A w Polsce ma wiekszosc ludzi niedobor.

Witam Was :D tak jak myślałam dzisiaj doopka nic nie wyszlo[emoji14]27dc[emoji14]ale @ ma byc w sobote takze czekam jeszcze na jakis cud hahaha na moim tescie po 4 min pojawila sie kreska ale nie taka jaka powinna byc :D a raczej nie tak ustawiona[emoji14]Zobacz załącznik 775380

hehe, no niezla ta kreska. ale jest tez kreska biała widze :)

reklama
U mnie pojawia sie po 2-4 dni @ po odstawieniu.

Ja biorę te Link do: Thorne Research, Methyl-Guard Plus, 90 Veggie Caps
W polsce cieżko o formy metylowe, wiec zamawiam na iherb. Tam jest duzy wybor, ja akurat te sobie zamawiam.

Ja biore 2000. nie wiem jak powinno sie brac w sumie. ale jak jest niedobor to i 4000 i wiecej sie bierze.
A w Polsce ma wiekszosc ludzi niedobor.

hehe, no niezla ta kreska. ale jest tez kreska biała widze :)
A no patrz[emoji14]nawet tego nie zauwazylam :D widze ze twoj termin @ to 2 dni po mojej[emoji14]kiedy robisz pierwszy tescik?

Do góry