reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pamiętam jak 10lat temu po 1 stracie starszy profesor powiedział mi że winna tych porononień i aberacji problemów z zajsciem i utrzymaniem ciąży winny jest czarnobyl i branie leków teratogennych przez nasze babcie i i my będziemy mieć problemy nie pierwsze pokolenie tylko następne i następne!Wtedy pomyślałam dziwak jeb...ale teraz ku....bym mu przyznała rację!!!
Bo fakt kiedyś nie było usg ,takich leków itd i kobiety rodziły bez problemów a teraz :szok: problem z zajściem ,donoszoszeniem poprostu szok:szok: a jednocześnie smutne:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja brałam trzy miechy efekt ciąży brak a za to przytyłam 8kilo więcej już na niego się nie zdecyduję
ale to było 7lat temu a medycyna się wciąż idzie w górę mam nadzieję ze teraz już co innego wymyślili
Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)[/QUOTE]
Dobre i to :-) :)ale nawet jak jest owulka a małe endo zarodek nie ma szans na przetrwanie i co wtedy jest sens brania ?
Ja odpuszczam gina ,leki może się uda się bez tego :-p

Tanika ja bez clo nie mam owulacji, więc przynajmniej w tym m i pomaga ;)
Dobre i to :-) :)ale nawet jak jest owulka a małe endo zarodek nie ma szans na przetrwanie i co wtedy jest sens brania ?
Ja odpuszczam gina ,leki może się uda się bez tego :-p[/QUOTE]
No dlatego biorę leki na poprawę endo :)

Ja odpuszczam gina ,leki może się uda się bez tego :-p
No dlatego biorę leki na poprawę endo :)[/QUOTE]
Dobrze wiedzieć że jest już coś takiego ;) to powodzenia oby efekt był szybciutki!!

pochwaliłam sie wam wczoraj pozytywnym testem a dziś rano zrobiłam test i mam tylko biel wizira, ten wczorajszy test to jakiś feralny był. Trudno Próbujemy znowu :)

reklama
Do góry