reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A wiecie ze ja po 5 latach odkopalam Moj test i on ma 100 mlu [emoji43][emoji43][emoji43]
A taki piekny mi wyszedl hehee
A tak ogolem to wlasnie wiele kobiet poleca 25 albo i 50-ki [emoji106][emoji39][emoji39]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Super musisz być silna kobietką, dzieci są wspaniałe, więc na pewno nie ma czego żałować[emoji5]

Sylvia wytrzymaj chociaż do czwartku żeby test był bardziej wiarygodny. Mi też jest ciężko wytrzymać.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Czy ja wiem czy taka silna kobieta jestem. Dawać radę sobie musiałam. Dzieci to cud. Cieszę się że je mam. Mimo że szybko zostałam mama.

Dziwne co ze te "slabsze" testy lepiejj wykrywaja [emoji43][emoji39][emoji39]

O jejku a ja kupiłam 2 i oba 10 bo myślałam że lepiej wykryją a teraz nie wiem czy nie kupić 25. Wszystkie macie złe doświadczenia z 10? W sumie to właśnie one powinny być czulsze?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No,to widzę ,że sporo z nas by chciało mieć więcej dzieci. Ale zgadzam się,że w Polsce ciężko jest decydować się na więcej niż jedno,a czasem nawet i to jedno to luksus. Córkę rodziłam w Polsce,ale na drugie w życiu bym się nie zdecydowała,gdybyśmy nie wyjechali. Oczywiście wiele zależy od statusu materialnego i też od zdrowia kobiety..
Powiem szczerze,że tak na 100% przekonana nie jestem,ale starania chcę zacząć,bo jak już będzie fakt dokonany,to bez odwrotu. :-p
Ja też młodo zaszłam w pierwszą ciążę, 21 lat miałam jak urodziłam i niby za wcześnie,niby mogłam poczekać. Ale dzisiaj nie żałuję,mam już 2-klasistkę w domu i jest super. :laugh2:

hajmost: 14341175 pisze:
Spark u mnie to 13 dc kreski wyszły słabe ale są

Karotka witaj, dla mnie to będzie tez 3 dziecko :) Powiem ci tak mi jest bardzo trudno zdecydować bo rezygnuje tym samym z pracy, 7 lat studiów 13 lat praktyki zawodowej i muszę zrobić przerwe na min 2 lata, ale jak jej teraz nie zrobie to moze być za późno wiec ide na całość. Tak z mężem zartuje zę zawsze na 500+ możemy liczyć
Ja 12dc, czyli bardzo podobnie ;) cykle ilu dniowe? KKreski takie same? Bo wiesz, ze testowa musi byc taka sama albo mocniejsza żeby byl ppzytywny ;)

O jejku a ja kupiłam 2 i oba 10 bo myślałam że lepiej wykryją a teraz nie wiem czy nie kupić 25. Wszystkie macie złe doświadczenia z 10? W sumie to właśnie one powinny być czulsze?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Powinny byc czulsze,ale jest na odwrot.
Moze twoje siuski beda dobre hehee
Ps ja testy owu mam 25-ki i sa b.dobre jesli juz gadamy ogolem o testach [emoji106]

To ciekawe co moja 10 pokaże hihi ;P
Dziś cały dzień biegam co chwilę siusiu, mam nadzieję, że to nie przeziębiony pęcherz :/

reklama
Czytam Was:-D i witam nowe staraczki. Coraz więcej nas:-)

Ja dzisiaj 15 dc. Byłam przekonana że już po owu a dziś cały dzień ból jajnika, jak zwykle w trakcie owulacji....heh oby coś z tego było :-D mam dziwną pewność że w tym cyklu się uda, obym się nie rozczarowala :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry