Mamuniol
Fanka BB :)
Ja nadrabiam pracę za wczoraj. Ale jak mi lampka w tel miga to nie mogę się skupić i zagladam
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak...[emoji16] czasem tylko szybki numer w lazience[emoji12]Będziesz mieć dziecko to seks nad ranem będzie już tylko dalekim wspomnieniem
O tak...[emoji16] czasem tylko szybki numer w lazience[emoji12]
tos mnie pocieszylaBędziesz mieć dziecko to seks nad ranem będzie już tylko dalekim wspomnieniem
Szogun jest the bestW łazience odpada ... brak miejsca a i za daleko od pokoju młodego. Trzeba nasłuchiwać czy przypadkiem już na nogach nie jest
Mój syn to najlepsza antykoncepcja
Wszystko słyszy ..o każdej porze
tos mnie pocieszyla
Zapytaj lekarza o tą D bo ja słyszałam że w nadmiarze też nie jest dobrze.Nessi Twój tekst do Lux był dobry.Uśmiałam się.
89katia synek bierze komplet witamin, jest tam witamina D, myślę że po chorobie może to być osłabienie organizmu. Może kupię mu osobno tą witaminę D.
Co do sexu to u nas podobnie, raczej raz w tygodniu.Mój to zawsze czeka aż ja zainicjuje zbliżenie.
O rany to jak już będziesz mogła to do roboty, bo się nie odgruzujesz[emoji16]Nie, na pocieszenie Ci powiem, że ja seksu od połowy lutego już nie uprawiałam A już kwiecień ...
Pajenczyn tam a pajenczyn ..