reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No I jak zwykle...ja bez problemów nie byla bym sobą :/
Poszłam na poranna toaletę, podtarlam się papierem i co? Na papierze dwie małe jasnobrazowe niteczki. ..i już jestem cala chora...co zrobić?
Nie wiem nawet czy moja ginekolog mi pobierala ostatnio cytologia bo nie powiedziala mi nic!!! Jeśli tak to by wszystko wyjaśniał jeśli nie to nie wiem. ..albo jakieś dwa się zaplataly albo...nie daj Boże.
Nic mnie nie boli poranne mdlosci juz zajadlam biorę duphaston i luteine. ..ogólnie sluz jest normalny tylko takie dwa paseczki.
Poleze jeszcze chwile poczekam do 8:30 i będę dzwoniła po lekarzach czy któryś mnie przyjmie dzisiaj na luxmed :/
Kur** mac :/
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze... Niby moze się zdarzyć ale wiesz nie umiem pocieszyć ani poradzić. Jestem w podobnej sytuacji

Korek, Gabis gratulacje!!!!
Może rekord będzie pobity w maju :-)
Ja mam wizytę równo za tydzień i się stresuje cały czas i biegam do toalety czy czasem nie ma plamienia, ale wierzę że będzie dobrze.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś 3 dc, kupiłam sobie sexy haleczkę z majtkami i będę kusić mojego m już niebawem. Wydałam 145 zł, trochę szkoda mi kasy na takie pierdółki ale jak szaleć to na całego. Kupię jeszcze nasze ulubione winko i w tym cyklu zamierzam skupić się na bliskości z mężem. Ma być nam dobrze a nie jak ostatnio. Za bardzo skupiliśmy się na zachodzeniu w ciążę. Sex niemalże przymusowy więc trzeba to naprawić.Starania schodzą teraz na drugi plan.
Katarzyna Be wszystko będzie dobrze. Córka od mojej sąsiadki była na podobnym etapie ciąży jak ja. Ona krwawiła bo okazało się że ma krwiaka i przez ponad miesiąc żyła w niepewności czy coś z tej ciąży będzie. Ale wszystko dobrze się skończyło i dzidziuś ma 5 miesięcy. U mnie objawy ciążowe były cały czas, nie plamiłam i nic mnie nie bolało ale niestety ciąża stanęła a ja o tym jeszcze nie wiedziałam 3 tygodnie. Nie każde plamienie oznacza coś najgorszego. Ja w pierwszej ciąży miałam polipa i krwawiłam trochę ale też polip szybko się wchłonął i problem zniknął. U Ciebie może to kwestia tego, że ginka Cię nadruszyła przy badaniu. Strach zawsze jest ale bądź dobrej myśli.
Gabiś, korek gratki z powodu II kresek i spokojnych ciąż życzę!

Cześć jestem nowa:)
Staram się o drugie dziecko.
W poprzednim miesiącu straciłam ciąże w 6 tygodniu.
W piątek idę do ginekologa posprawdzać czy jest wszystko w porządku i wymusić na nim badania.
Więc teraz na spokojnie poprostu kochamy się bez zabezpieczenia.
Wogle nie wiem jak podejść do starań po poronieniu... no ale to już gina będę pytać... chyba że któraś z was wie coś na ten temat...

Cześć jestem nowa:)
Staram się o drugie dziecko.
W poprzednim miesiącu straciłam ciąże w 6 tygodniu.
W piątek idę do ginekologa posprawdzać czy jest wszystko w porządku i wymusić na nim badania.
Więc teraz na spokojnie poprostu kochamy się bez zabezpieczenia.
Wogle nie wiem jak podejść do starań po poronieniu... no ale to już gina będę pytać... chyba że któraś z was wie coś na ten temat...
Witamy,
Mi ginka jedynie kazała czekać do pierwszego okresu.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak pech to pech... Przeziębienie mnie bierze i teraz nie wiem czy mogę wziąć jakieś leki typu gripex?
Mleko z miodem i czosnkiem. Lub dużo żurawiny, czysta Wit C. Ja tak cała ciążę ciągnęłam :). A jak się nie boisz to jakiś lekki lek na paracetamolu, bo można go stosować w ciąży :)

Do góry