reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Betha masz racje.
To ja się pisze na maj!Jak wyrwe zeba to daje go pod poduche i niech wróżka Zebuszka przyniesie mi dzidzie.A co za moich czasów takich rzeczy nie było.Trzeba nadrobić te prezenty za utracone mleczaki.
Nessi,Agnesis dobry pomysł.A gdzie kupujecie takie bielizny- w sklepach stacjonarnych czy przez neta?
Ja ostatnio w chińskim wyczailam różową koronkową koszule nocną :D mojego kręcą takie fatałaszki wiec jak gdzies widze to kupuje haha ale największego fizia ma na punkcie ponczoch:p wystarczy ze je ubiore a ten juz gotowy do działania[emoji14]kiedys mu dla zartu powiedzialam, ze moze zostawie go sam na sam z tymi pończoszkami bo ja chyba jestem zbędna [emoji23][emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje Salatka:* a ja mam dzis dola:( mam chyba jakas infekcje bo uplawy sa i jeszcze swedzenie:( to pewnie w tym cyklu nic z tego:( juz jestem po dniach plodnych 3 razy sie przytulalismy.. teraz siedze u gina i czekam zeby mi cos przepisala:( wszystko nie tak:(

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio w chińskim wyczailam różową koronkową koszule nocną :D mojego kręcą takie fatałaszki wiec jak gdzies widze to kupuje haha ale największego fizia ma na punkcie ponczoch:p wystarczy ze je ubiore a ten juz gotowy do działania[emoji14]kiedys mu dla zartu powiedzialam, ze moze zostawie go sam na sam z tymi pończoszkami bo ja chyba jestem zbędna [emoji23][emoji23]

U mnie to samo+ podwiązki :D a hitem ostatnio były majtki z dziurką :p

Mój m też mnie wkurza pod tym względem, że jak mu się chce to nie da żadnego znaku, nie powie, nie zachęci tylko czeka że ja jego ochotę wyczuję i się rzucę na niego. Bez sensu.Czasem mi mówi po fakcie, że dziś rano miał na mnie ochotę a ja do niego "dlaczego nic nie powiedziałeś, nie zrobiłeś?" a on że zawsze o tej godzinie śpie i nie chce mnie budzić.

Ech skąd ja to znam. U mnie to samo...Mam dobrego męża,nie mogę narzekać ale w pewnych sprawach bym udusiła. Ostatnio się go pytam, nie podobam Ci się, nie podniecam Cię itd? A on taki zdziwiony że Mu się podobam....To ja się pytam DLACZEGO MI TEGO NIE MÓWISZ?????? on swoje wie ale nie mówi, a nam kobietom trzeba powiedzieć o pewnych kwestiach...często:-D

Sałatka o jak cudownieeeee. No gratuluję mamusiu:-) :) ja bym od razu mężowi powiedziała, nie wytrzymałabym.
Koniecznie dla motywacji wstawiaj fote

Zrobiłam dzisiaj drugi test owulacyjny i ta druga kreska jakby słabsza...myślałam że owulacja jeszcze przede mnią a tu już chyba po ptokach...:errr:

U mnie to samo+ podwiązki :D a hitem ostatnio były majtki z dziurką :p
Hahaha o widzisz :D musze spróbować z podwiązką , zawsze cos nowego :D ja do tej koszuli mam w komplecie majtki ale zamiast dziurki z przodu mają z tyłu hahaha wczoraj mojemu powiedzialam(nie na powaznie) ze moze on sie kiedys dla mnie przebierze za złego policjanta i zrobi maly striptiz ale od razu sie zaczal smiac i powiedzial ze wtedy na pewno bysmy nie skonczyli w lozku a na dywanie poskładani ze smiechu:D

reklama
Do góry