No widzisz.....głowa do góry:-)....a ja z lenistwa byłam dziś z Karoą na pizzy.....czekam na pomiar, zjadłam 2 kawałki....sama jestem mega ciekawa.....jeeee u mnie dziś po obiedzie 97 hip hip hurrraaa!!! zjadłam miseczkę pomidorowej, a po godzinie z hakiem miseczkę leczo i bez zwiększania insuliny jest poniżej 100 no normalnie szok!!!
Może ten krótki spacer mi pomógł?
Jestem z siebie dumna :-)
reklama
justyna3003
Fanka BB :)
uuu niedobrzea ja chciałam jutro domową pizze upiec, ale może z razowej mąki jakbym kawałek zjadła to nie byłoby tak źle...no nic przemyślę to jeszcze.
uuu niedobrzea ja chciałam jutro domową pizze upiec, ale może z razowej mąki jakbym kawałek zjadła to nie byłoby tak źle...no nic przemyślę to jeszcze.
odradzam Justynko......moja dr powiedziała, ze mąka to mąka jak mówiłam, ze moje naleśniki z pełnoziarnistej były.....
justyna3003
Kinderek ja po nalesnikach z ciemnej maki mialam 130-aale jadlam je z samymi surowymi owocami. No ale z pizzy w takim razie rezygnuje.
Wczoraj po kolacji 110, a dzis na czczo 77-normalnie chyba jakis cud-bo juz z tej bezsilnosci sie modlilam niech sie te cukry uspokoja no i zostalam wysluchana!
Wczoraj po kolacji 110, a dzis na czczo 77-normalnie chyba jakis cud-bo juz z tej bezsilnosci sie modlilam niech sie te cukry uspokoja no i zostalam wysluchana!
justynka bardzo piekne wyniczkiKinderek ja po nalesnikach z ciemnej maki mialam 130-aale jadlam je z samymi surowymi owocami. No ale z pizzy w takim razie rezygnuje.
anka-skakanka
A ja Wam powiem, że po mega słonych frytkach z McDonaldsa, małej koli i kurczaczkach (wszystko z zestawu happy meal) cukier miałam 79
ale za to po sałatce: pęczak, kurczak, seler naciowy, groszek, marchewka + 2 ł. oliwy z oliwek 150... i bądź tu człowieku mądry
ale za to po sałatce: pęczak, kurczak, seler naciowy, groszek, marchewka + 2 ł. oliwy z oliwek 150... i bądź tu człowieku mądry
reklama
anka-skakanka
Pysia, sprawdzałam ok półtorej godz po. U mnie dziwne produkty powoduja skoki cukru.