reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamusie

jeeee u mnie dziś po obiedzie 97 hip hip hurrraaa!!! zjadłam miseczkę pomidorowej, a po godzinie z hakiem miseczkę leczo i bez zwiększania insuliny jest poniżej 100 no normalnie szok!!!
Może ten krótki spacer mi pomógł?
Jestem z siebie dumna :-)
No widzisz.....głowa do góry:-)....a ja z lenistwa byłam dziś z Karoą na pizzy.....czekam na pomiar, zjadłam 2 kawałki....sama jestem mega ciekawa.....:cool:

reklama
Kinderek ja po nalesnikach z ciemnej maki mialam 130-aale jadlam je z samymi surowymi owocami. No ale z pizzy w takim razie rezygnuje.
Wczoraj po kolacji 110, a dzis na czczo 77-normalnie chyba jakis cud-bo juz z tej bezsilnosci sie modlilam niech sie te cukry uspokoja no i zostalam wysluchana!

Kinderek ja po nalesnikach z ciemnej maki mialam 130-aale jadlam je z samymi surowymi owocami. No ale z pizzy w takim razie rezygnuje.
Wczoraj po kolacji 110, a dzis na czczo 77-normalnie chyba jakis cud-bo juz z tej bezsilnosci sie modlilam niech sie te cukry uspokoja no i zostalam wysluchana!
justynka bardzo piekne wyniczki:)

A ja Wam powiem, że po mega słonych frytkach z McDonaldsa, małej koli i kurczaczkach (wszystko z zestawu happy meal) cukier miałam 79 :-D
ale za to po sałatce: pęczak, kurczak, seler naciowy, groszek, marchewka + 2 ł. oliwy z oliwek 150... i bądź tu człowieku mądry :szok::-D

Anka a po tym zestawie sprawdzałaś po 2 godzinach jeszcze? bo niektóre potrawy wywalają cukier właśnie nie po 1 godzinie tylko po 2

reklama
Do góry