A z innej beczki dziewczyny chcę się troszku pochwalić....Będę dzisiaj w radio Supernova
A wszystko i tak ma związek z narodzinami malutkiej bo będąc na porodówce Położna Joanna która towarzyszyła nam w tych chwilach Zezwoliła na włączenie muzyczki jaką chcemy (szpital miał sprzęt audio jak to później w książęce zdrowia małej mam wpisane muzykoterapia
)
Więc najpierw mój m włączył muzykę na realx z płyty ale była nazbyt usypiajaca Więc zaczął szukać radia i skacząc od radia do radia zostawił nam stację Radio supernova...... i cały prawię miesiąc nasłuchiwał radia w nadzieji że przypomni się mu co leciało o godz. 21.33 kiedy to na świat przyszła nasza mała Borówka.....w końcu wpadłam na pomysł że napiszę do radia może będą mieć listę co leciało od godz 19.00 do 00.40 a przede wszystkim co leciało o godz. 21.20-21.33
Dostałam odpowiedź mam piosenki
I wiem że na akcji leciało nie uwierzycie
Popek,Franek kimono..- King Bruce Lee a przy samych narodzinach dokładnie Podsiadło Trójkąty i kwadraty
Dostałam listę poproszono mnie o mumer tel słuchanie radia o 20.00 i że czeka nas wielka niespodzianka od radia ☺☺☺