reklama
U mnie ostatnio kiepsko. W weekend trzy razy zrobiło mi się słabo, dobrze, że w domu i jak mąż był. Dziś już jestem w pracy, ale jeszcze tylko 5 dni pracy i urlopikJak tam się czujecie ? Jak wasze dzieciaczki ? Jeszcze parę dni i każda z nas będzie w 3 trymestrze.
Szok! Ale za pewne są takiej osoby które oszukują na ciężarnąJa właśnie nie wiem jak to się liczy
U nas 29tydz. Siedzę właśnie w Energylandii. Dzisiaj jako widz i strasznie moim chłopakom zazdraszczam, ale za rok ja będę szaleć ;D może nawet za pół
ps. Bilet dla ciężarnej 109zl za nic, bo regulamin nie pozwala na skorzystanie z kompletnie niczego, nawet karuzeli dla najmłodszych ..i trzeba mieć kartę ciąży. Swojej nie wzięłam, bo zapomniałam, wobec czego musiałam prezentowac brzuch. Boshhh kochany ale wstyd. Mówię jej że nie będę i niech mi da zwykły bilet... Luuuuuudzie naprawdę? Oszustwo na ciężarna? Komu by się chciało tyle km jechać żeby udawać ciężarna?? Na moje szczęście (chyba, bo nadal jestem zniesmaczona) nie da się go ukryć
Pozdrawiam Was napiszcie jak się macie. Mam nadzieję że chore maminki już dochodzą do siebie
My dziś zaczynamy 30tydzien...ta trójka z przodu mnie stresuje czas za szybko leci. Ale wczoraj przyszedł fotelik więc przynajmniej mamy jak wrócić ze szpitala
A jak wasze wyprawki? Macie może listę do szpitala już zrobioną? Ja nadal nie
Asiaxz
Fanka BB :)
Ja że względu na swoją sytuację to juz pokupowalam do szpitalaU mnie ostatnio kiepsko. W weekend trzy razy zrobiło mi się słabo, dobrze, że w domu i jak mąż był. Dziś już jestem w pracy, ale jeszcze tylko 5 dni pracy i urlopik
Szok! Ale za pewne są takiej osoby które oszukują na ciężarną
My dziś zaczynamy 30tydzien...ta trójka z przodu mnie stresuje czas za szybko leci. Ale wczoraj przyszedł fotelik więc przynajmniej mamy jak wrócić ze szpitala
A jak wasze wyprawki? Macie może listę do szpitala już zrobioną? Ja nadal nie
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
U nas z tym 3 trymestrem to albo już jestem albo będę za tydzień bo każdy liczy inaczej. Jeżeli chodzi o przebieg ciąży to właśnie dziś dostałam insulinę więc robi się zabawnieJak tam się czujecie ? Jak wasze dzieciaczki ? Jeszcze parę dni i każda z nas będzie w 3 trymestrze.
Asiaxz
Który masz teraz tydzień?U nas z tym 3 trymestrem to albo już jestem albo będę za tydzień bo każdy liczy inaczej. Jeżeli chodzi o przebieg ciąży to właśnie dziś dostałam insulinę więc robi się zabawnie
samotna220
Aktywna w BB
Już na szczęście wyszłam że szpitala teraz dochodzę do siebie w domu. Najważniejsze, że z Malutka wszystko dobrze jak znowu zaczęłam więcej jeść, to szaleje w brzuchuJak tam się czujecie ? Jak wasze dzieciaczki ? Jeszcze parę dni i każda z nas będzie w 3 trymestrze.
MatkaJoanna
Hej Babeczki
Wyszłam z USG 3 trym - zdrowa laleczka 1600g. 29 tydz kończymy. Suniemy po górnej granicy siatki centylowej. Nie wiem jaka będzie masa przy porodzie, ale czuję już bóle porodowe
Wyszłam z USG 3 trym - zdrowa laleczka 1600g. 29 tydz kończymy. Suniemy po górnej granicy siatki centylowej. Nie wiem jaka będzie masa przy porodzie, ale czuję już bóle porodowe
No zaczęłam kompletować już. W sumie dostałam tyle że nie musiałam nawet do sklepu iść. Pieluszki wielorazowe łapie na okazjach na olx i vinted. Są cudowne Łóżeczko przybylo niedawno. Wzięłam zwykle najzwyklejsze z Ikea razem z pościelą. Wózek przede mną + fotelik i bazy do samochodów.A jak wasze wyprawki? Macie może listę do szpitala już zrobioną? Ja nadal nie
Ja też już urlop. Myślałam że dłużej wytrzymam, ale nie żałuje. Przynajmniej mam czas się zastanowić w ogóle czego potrzebuję, czego nie potrzebuję i w ogóle odpocząć. Na początku zawsze trochę orka jest.U mnie ostatnio kiepsko. W weekend trzy razy zrobiło mi się słabo, dobrze, że w domu i jak mąż był. Dziś już jestem w pracy, ale jeszcze tylko 5 dni pracy i urlopik
Asia przypomnisz dlaczego? Bo ja się trochę jeszcze gubię pomiędzy historiamiJa że względu na swoją sytuację to juz pokupowalam do szpitala
MatkaJoanna
Dobrze że już w domku. W domku najlepiej. Malutka niech rośnie, a Ty uważaj na siebieJuż na szczęście wyszłam że szpitala teraz dochodzę do siebie w domu. Najważniejsze, że z Malutka wszystko dobrze jak znowu zaczęłam więcej jeść, to szaleje w brzuchu
Asiaxz
Mam zalozony szew na szyjkę a za 2 tyg idę na kolposkopie i kwestia tego czy nie będzie po tym skurczów. Jeśli nie będzie to na pewno dotrwam do 37 tygHej Babeczki
No zaczęłam kompletować już. W sumie dostałam tyle że nie musiałam nawet do sklepu iść. Pieluszki wielorazowe łapie na okazjach na olx i vinted. Są cudowne Łóżeczko przybylo niedawno. Wzięłam zwykle najzwyklejsze z Ikea razem z pościelą. Wózek przede mną + fotelik i bazy do samochodów.
Ja też już urlop. Myślałam że dłużej wytrzymam, ale nie żałuje. Przynajmniej mam czas się zastanowić w ogóle czego potrzebuję, czego nie potrzebuję i w ogóle odpocząć. Na początku zawsze trochę orka jest.
Asia przypomnisz dlaczego? Bo ja się trochę jeszcze gubię pomiędzy historiami
reklama
MatkaJoanna
Ok, rozumiem już. Trzymam kciuki za pomyślny zabieg.Mam zalozony szew na szyjkę a za 2 tyg idę na kolposkopie i kwestia tego czy nie będzie po tym skurczów. Jeśli nie będzie to na pewno dotrwam do 37 tyg