Asiaxz
Fanka BB :)
Najgorsze to pobranie wycinkow bo samo badanie to jest okOk, rozumiem już. Trzymam kciuki za pomyślny zabieg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorsze to pobranie wycinkow bo samo badanie to jest okOk, rozumiem już. Trzymam kciuki za pomyślny zabieg.
Chodzi o kolposkopię, nie kolonoskopię. Kolposkopia ocenia szyjkę macicy, tego badania raczej Twój pierworodny nie miałMój pierworodny miał kolonoskopię, ale w znieczuleniu ogólnym jak był bardzo mały. Rozumiem że u Ciebie musi być "na żywo"? Jeśli tak to wiem o czym mówisz, bo widziałam na własne oczy jak oni pobierają wycinek. Takimi szczypczykami po prostu pobierają kawałeczek jelita szarpiąc ((
U mnie tak samo ciągle zmienia pozycję ale jak jest na dole to ciężko bo ja mam jeszcze szew założony to szyjka i pęcherz ledwo dają radęCzesc dziewczyny, czy jak wasze maluszki leżą nisko to też macie takie uczucie parcia? Moja mała tak się kręci, że co chwile zmiana pozycji, była już glowa w dole... teraz nie wiem jak jest ale dla mnie jakoś jest strasznie niewygodnie. Najgorsze, że całą ciaze siedzi sobie tak nisko i już nie mam siły. Jak z tym jest u Was?
U mnie 29+3 na dziś.
28 albo 27 w zależności od tego kto liczy i czy wg miesiączki czy wg usg I trymestruKtóry masz teraz tydzień?
Ja czuje ją czasem bardzo nisko ale uczucia parcia nie mam. Bardziej czuje jakby mi ręce czy nogi w krok wkladalaCzesc dziewczyny, czy jak wasze maluszki leżą nisko to też macie takie uczucie parcia? Moja mała tak się kręci, że co chwile zmiana pozycji, była już glowa w dole... teraz nie wiem jak jest ale dla mnie jakoś jest strasznie niewygodnie. Najgorsze, że całą ciaze siedzi sobie tak nisko i już nie mam siły. Jak z tym jest u Was?
U mnie 29+3 na dziś.