19_dominika_92
Fanka BB :)
Hah, mam tak samoJa czuje ją czasem bardzo nisko ale uczucia parcia nie mam. Bardziej czuje jakby mi ręce czy nogi w krok wkladala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hah, mam tak samoJa czuje ją czasem bardzo nisko ale uczucia parcia nie mam. Bardziej czuje jakby mi ręce czy nogi w krok wkladala
Powolutku do przodu. Za dwa dni wizyta kontrolna.Co u was słychać? Jak maluszki?
Ja dziś jestem ostatni dzień w pracy, od jutra urlop dziwnie będzie pewnie przez pierwsze dni
Ogólnie dobrze mam ostatnio trochę na głowie więc nie mam czasu zbytnio myśleć czy coś mnie boli czy nie od przyszłego tygodnia bede miala jiz luz to zobaczymy wtedy wezmę tez się za sprzątanie , bo kończymy remont.Powolutku do przodu. Za dwa dni wizyta kontrolna.
Już też na zwolnieniu jestem i faktycznie dziwnie, ale nie na początku tylko tak po 2 tyg wszystko posprzątane i co dalej
Jak się czujesz?
Ja jutro mam przyspieszone usg 3 trymestru żeby skontrolować wagę maluszka. Poza tym to praca, praca i praca żeby później mieć chwilę wolnegoCo u was słychać? Jak maluszki?
Ja dziś jestem ostatni dzień w pracy, od jutra urlop dziwnie będzie pewnie przez pierwsze dni
U nas coraz lepiej wróciłam praktycznie już do normalnego jedzenia, Malutka coraz bardziej się rusza, nawet wybudza mnie w nocy jutro idziemy na kontrolę do ginekologa jedyne co wyszła mi anemia po tym wirusie, ale mam brać żelazo.Co u was słychać? Jak maluszki?
Ja krzywa robiłam w szpitalu wygodnie na łóżeczkuDziewczyny, chciałam się Was zapytać o krzywa cukrową. Byłam wczoraj dopiero, bo musiałam przełożyć ze względu na szpital. Macie gdzieś jakieś normy dla kobiet w ciąży w swoich badaniach? Bo u mnie jak zwykle normy wpisane są dla wszystkich tylko nie dla kobiet w ciąży :/
Dziewczyny, chciałam się Was zapytać o krzywa cukrową. Byłam wczoraj dopiero, bo musiałam przełożyć ze względu na szpital. Macie gdzieś jakieś normy dla kobiet w ciąży w swoich badaniach? Bo u mnie jak zwykle normy wpisane są dla wszystkich tylko nie dla kobiet w ciąży :/