Moja jest poprzecznie. Jeszcze dużo czasu, to maluszki mogą się poodwracac. W ostatniej ciąży córka późno się obróciła bo ok 35tyg, już się nastawiam na cesarkę a jednak nie była potrzebna.Na 7.08 , jest bardzo duży.. I leży miednicowo także są duże szanse na cesarkę, a Wasze już odwrócone?
reklama
Zflustrowana
Fanka BB :)
Hmmm.... Na swoje USG muszę poczekać do 30/31 tygodnia zależy kiedy wyznaczy mi następną wizytę (wydaje mi się że nie później niż 17.06). Bo teraz mam 25.05 ale bez USG. USG miałam 10.O5 więc to chyba za wcześnie żeby znów zaglądać do małego. Jeśli powie że następna wizyta koło tego 17 to umowie się chyba na pierwszy tydzień czerwca na dodatkowe USG. Po 32 tygodniu już nie mam żadnego refundowanego USG. Zastanawiam się jak to będzie wyglądać.28+2 , termin wg Om 9 sierpień, wg USG 16 sierpień
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Który tc?Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..
MatkaJoanna
Hejka Babeczki, jak tam wasze postępy z wyprawkami?
No i jak się czujecie?
No i jak się czujecie?
U mnie powoli do przodu wczoraj mąż zamówił fotelik i bazę. Chciałam wózek rok po roku, ale mąż mnie przekonał, że nasza dwulatka za te 3 miesiące nie będzie już chciała do wózka i że to bez sensu. Mam nadzieję, że ma rację więc zamowil dziś gondolę do naszej spacerowki i dokupimy jeszcze dostawkę.Hejka Babeczki, jak tam wasze postępy z wyprawkami?
No i jak się czujecie?
A czuje się w miarę dobrze. Dziś nie poszłam do pracy bo młodsza wstala z gorączka. Ma czerwone gardło więc siedzimy w domu.
A jak u Ciebie?
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Ja nowego kupionego specjalnie dla tego malucha nie mam nic. Nie wiem dlaczego przy pierwszej ciąży to na tym etapie już miałam 80% rzeczy zmagazynowanych w domu a tutaj 0. Ta ciąża jest inna pod każdym względemHejka Babeczki, jak tam wasze postępy z wyprawkami?
No i jak się czujecie?
Zflustrowana
Cześć. Od dwóch dni czuję się do kitu. Mdli mnie i mam ból głowy.Hejka Babeczki, jak tam wasze postępy z wyprawkami?
No i jak się czujecie?
Co do wyprawki to nie mam nic. Szukałam w internecie ale nic nie wybrałam. To samo z wózkiem i łóżeczkiem.
samotna220
Aktywna w BB
Dziewczyny okazało się, że złapałam rotawirusa i dlatego mnie tak męczyło. Ale już jest lepiej, na razie muszę tutaj jeszcze zostać.
Zflustrowana
Odpoczywaj, oby dobrze was karmili.Dziewczyny okazało się, że złapałam rotawirusa i dlatego mnie tak męczyło. Ale już jest lepiej, na razie muszę tutaj jeszcze zostać.
reklama
Kostka9992
Zaciekawiona BB
28tc i 4 dniKtóry tc?