reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

7 miesiac od 28 do 31 tygodnia 🙂 ja już tylko odliczam te tygodnie. W piątek mi się zacznie 31 🙂 oby ten czerwiec szybko zleciał i w lipcu już mogę rodzić

reklama
Jak tam się czujecie ? Jak wasze dzieciaczki ? Jeszcze parę dni i każda z nas będzie w 3 trymestrze.
U mnie ostatnio kiepsko. W weekend trzy razy zrobiło mi się słabo, dobrze, że w domu i jak mąż był. Dziś już jestem w pracy, ale jeszcze tylko 5 dni pracy i urlopik 😁
Ja właśnie nie wiem jak to się liczy 🤭🤭
U nas 29tydz. Siedzę właśnie w Energylandii. Dzisiaj jako widz i strasznie moim chłopakom zazdraszczam, ale za rok ja będę szaleć ;D może nawet za pół 😆😆
ps. Bilet dla ciężarnej 109zl za nic, bo regulamin nie pozwala na skorzystanie z kompletnie niczego, nawet karuzeli dla najmłodszych 🤣 ..i trzeba mieć kartę ciąży. Swojej nie wzięłam, bo zapomniałam, wobec czego musiałam prezentowac brzuch. Boshhh kochany ale wstyd. Mówię jej że nie będę i niech mi da zwykły bilet... Luuuuuudzie naprawdę? Oszustwo na ciężarna? Komu by się chciało tyle km jechać żeby udawać ciężarna?? 😳😳 Na moje szczęście (chyba, bo nadal jestem zniesmaczona) nie da się go ukryć 😳

Pozdrawiam Was 😊❤️ napiszcie jak się macie. Mam nadzieję że chore maminki już dochodzą do siebie 🤗
Szok! Ale za pewne są takiej osoby które oszukują na ciężarną 🙈🤣

My dziś zaczynamy 30tydzien...ta trójka z przodu mnie stresuje 🤣 czas za szybko leci. Ale wczoraj przyszedł fotelik więc przynajmniej mamy jak wrócić ze szpitala 🤣
A jak wasze wyprawki? Macie może listę do szpitala już zrobioną? Ja nadal nie 🙈

U mnie ostatnio kiepsko. W weekend trzy razy zrobiło mi się słabo, dobrze, że w domu i jak mąż był. Dziś już jestem w pracy, ale jeszcze tylko 5 dni pracy i urlopik 😁

Szok! Ale za pewne są takiej osoby które oszukują na ciężarną 🙈🤣

My dziś zaczynamy 30tydzien...ta trójka z przodu mnie stresuje 🤣 czas za szybko leci. Ale wczoraj przyszedł fotelik więc przynajmniej mamy jak wrócić ze szpitala 🤣
Ja że względu na swoją sytuację to juz pokupowalam do szpitala

Hej Babeczki 🧁🧁

Wyszłam z USG 3 trym - zdrowa laleczka 1600g. 29 tydz kończymy. Suniemy po górnej granicy siatki centylowej. Nie wiem jaka będzie masa przy porodzie, ale czuję już bóle porodowe 🤭🤭
No zaczęłam kompletować już. W sumie dostałam tyle że nie musiałam nawet do sklepu iść. Pieluszki wielorazowe łapie na okazjach na olx i vinted. Są cudowne 😍😍Łóżeczko przybylo niedawno. Wzięłam zwykle najzwyklejsze z Ikea razem z pościelą. Wózek przede mną + fotelik i bazy do samochodów.
Ja też już urlop. Myślałam że dłużej wytrzymam, ale nie żałuje. Przynajmniej mam czas się zastanowić w ogóle czego potrzebuję, czego nie potrzebuję i w ogóle odpocząć. Na początku zawsze trochę orka jest.
Ja że względu na swoją sytuację to juz pokupowalam do szpitala
Asia przypomnisz dlaczego? Bo ja się trochę jeszcze gubię pomiędzy historiami ☺️

Hej Babeczki 🧁🧁

Wyszłam z USG 3 trym - zdrowa laleczka 1600g. 29 tydz kończymy. Suniemy po górnej granicy siatki centylowej. Nie wiem jaka będzie masa przy porodzie, ale czuję już bóle porodowe 🤭🤭

No zaczęłam kompletować już. W sumie dostałam tyle że nie musiałam nawet do sklepu iść. Pieluszki wielorazowe łapie na okazjach na olx i vinted. Są cudowne 😍😍Łóżeczko przybylo niedawno. Wzięłam zwykle najzwyklejsze z Ikea razem z pościelą. Wózek przede mną + fotelik i bazy do samochodów.

Ja też już urlop. Myślałam że dłużej wytrzymam, ale nie żałuje. Przynajmniej mam czas się zastanowić w ogóle czego potrzebuję, czego nie potrzebuję i w ogóle odpocząć. Na początku zawsze trochę orka jest.

Asia przypomnisz dlaczego? Bo ja się trochę jeszcze gubię pomiędzy historiami ☺️
Mam zalozony szew na szyjkę a za 2 tyg idę na kolposkopie i kwestia tego czy nie będzie po tym skurczów. Jeśli nie będzie to na pewno dotrwam do 37 tyg

reklama
Do góry