19_dominika_92
Fanka BB :)
A ktory masz tydzien?Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory masz tydzien?Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..
Jedzenie nie jest nawet złe, aż jestem miło zaskoczona. I tak mnie mąż dodatkowo dokarmia, bo zaczyna wracać mi apetyt i wprowadzam coraz więcej jedzonka. Oczywiście póki co owoce odpadają, ale uzupełniam niedobory w inny sposóbOdpoczywaj, oby dobrze was karmili.
U mnie właśnie w nocy u syna się uaktywnił... Pewnie ja będę następnaDziewczyny okazało się, że złapałam rotawirusa i dlatego mnie tak męczyło. Ale już jest lepiej, na razie muszę tutaj jeszcze zostać.
Ja po wyjściu że szpitala jeszcze muszę mieć dietę i dezynfekować wszystko po sobie. To dziadostwo utrzymuje się jeszcze przez jakiś czas w organizmieU mnie właśnie w nocy u syna się uaktywnił... Pewnie ja będę następna
Musisz bardzo uważać, bo to strasznie pustoszy organizm, tym bardziej u kobiety w ciąży. Ale może być też tak, że wcześniej już przechodziłaś i wtedy może na Ciebie tak mocno nie zadziałać.U mnie właśnie w nocy u syna się uaktywnił... Pewnie ja będę następna
Niestety pojawiła mi się gorączka ale na szczęście zbijalna apapem. Pytałam wczoraj w aptece o elektrolity dla cieżarnych ale pan powiedział że nie ma a jak dodałam że najlepiej bez cukru to się załamał... Jedyny pozytyw to to że syn już jest w lepszym stanie bo poprzednia noc cała nieprzespana strasznie mnie wymęczyłaMusisz bardzo uważać, bo to strasznie pustoszy organizm, tym bardziej u kobiety w ciąży. Ale może być też tak, że wcześniej już przechodziłaś i wtedy może na Ciebie tak mocno nie zadziałać.
W 3 trymestrze to już jesteśmy od 28 tygJak tam się czujecie ? Jak wasze dzieciaczki ? Jeszcze parę dni i każda z nas będzie w 3 trymestrze.