reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
My walczymy z synem z jakąś grypą od tygodnia.. ja mam tylko ból gardła i lekki katar, całe szczęście bez gorączki.

Musisz bardzo uważać, bo to strasznie pustoszy organizm, tym bardziej u kobiety w ciąży. Ale może być też tak, że wcześniej już przechodziłaś i wtedy może na Ciebie tak mocno nie zadziałać.
Niestety pojawiła mi się gorączka ale na szczęście zbijalna apapem. Pytałam wczoraj w aptece o elektrolity dla cieżarnych ale pan powiedział że nie ma a jak dodałam że najlepiej bez cukru to się załamał... Jedyny pozytyw to to że syn już jest w lepszym stanie bo poprzednia noc cała nieprzespana strasznie mnie wymęczyła

reklama
Ja właśnie nie wiem jak to się liczy 🤭🤭
U nas 29tydz. Siedzę właśnie w Energylandii. Dzisiaj jako widz i strasznie moim chłopakom zazdraszczam, ale za rok ja będę szaleć ;D może nawet za pół 😆😆
ps. Bilet dla ciężarnej 109zl za nic, bo regulamin nie pozwala na skorzystanie z kompletnie niczego, nawet karuzeli dla najmłodszych 🤣 ..i trzeba mieć kartę ciąży. Swojej nie wzięłam, bo zapomniałam, wobec czego musiałam prezentowac brzuch. Boshhh kochany ale wstyd. Mówię jej że nie będę i niech mi da zwykły bilet... Luuuuuudzie naprawdę? Oszustwo na ciężarna? Komu by się chciało tyle km jechać żeby udawać ciężarna?? 😳😳 Na moje szczęście (chyba, bo nadal jestem zniesmaczona) nie da się go ukryć 😳

Pozdrawiam Was 😊❤️ napiszcie jak się macie. Mam nadzieję że chore maminki już dochodzą do siebie 🤗

Do góry