Wow, jaki duży twój maluszek! na kiedy masz termin?Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, jaki duży twój maluszek! na kiedy masz termin?Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..
Który tydzień albo kiedy termin ?Dobrze, że jesteście pod opieką, trzymajcie się!
Ja dziś byłam na wizycie, mała waży 1130g, wszystko w normie.
Który tydzień, albo kiedy termin ?Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..
Na 7.08 , jest bardzo duży.. I leży miednicowo także są duże szanse na cesarkę, a Wasze już odwrócone?Wow, jaki duży twój maluszek! na kiedy masz termin?
Moja też posladkowo i nie wiadomo czy się obróciNa 7.08 , jest bardzo duży.. I leży miednicowo także są duże szanse na cesarkę, a Wasze już odwrócone?
Może jeszcze się obróci. Piękna waga (29 tydzień u ciebie ?). Ta wizyta to było już badanie 3 trymestru czy jeszcze nie ?Na 7.08 , jest bardzo duży.. I leży miednicowo także są duże szanse na cesarkę, a Wasze już odwrócone?
28 tc i 4 dni , chyba to nie było usg 3 semestru tylko zwykła wizyta bo jakoś dokładnie nie sprawdzala małego, myślę że USG 3 semestru za miesiącMoże jeszcze się obróci. Piękna waga (29 tydzień u ciebie ?). Ta wizyta to było już badanie 3 trymestru czy jeszcze nie ?
W mojej książeczce stoi 28 t -31 t i 6 do. Dlatego byłam ciekawa28 tc i 4 dni , chyba to nie było usg 3 semestru tylko zwykła wizyta bo jakoś dokładnie nie sprawdzala małego, myślę że USG 3 semestru za miesiąc
28+2 , termin wg Om 9 sierpień, wg USG 16 sierpieńKtóry tydzień albo kiedy termin ?