Ja jestem pod koniec 10 tygodnia i o tym samym myślałam, że mdłości itd zaczyna zanikać i zastanawiałam się czy wszystko jest ok xD tak źle i tak nie dobrzeKurde 12t0d i czuje się dobrze, wieczorami mam takie małe mdłości ale w ciągu dnia mam już oczy szeroko otwarte i nawet się trochę nudzę…. wiem, że to czas, że gorsze dolegliwości mijają ale mimo wszystko człowiek się martwi
reklama
Martini$
Fanka BB :)
Kochana z pierwszym dzieckiem 13 lat temu też miałam podobny wynik i urodził się zdrowy, będzie dobrze nie myśl o tymA ja dziś byłam na kontroli i zrobiła mi już usg przeziernosci karku i pobrała krew.
Z usg wychodzi tydzień młodszy zarodek,jak od początku.
Czyli termin przesunięty na tydzień później ,ale to nie wszystko .
Grubość fałdu wynosi 3mm ,a dopuszczalne jest 2mm,wiec teraz czekamy na wyniki nifty
Oby wszystko było ok..
Lekarz pocieszyła,ze jest sporo takich przypadków,ze dziecko jest jntak zdrowe.
Miejmy nadzieje,ze u mnie tez tak będzie
Tak, bylam 04.01 na wizycie, było serduszko i wszystko było w porządku. Wczoraj jak poszłam, ciąża była tych samych rozmiarów co 2 tygodnie wcześniej. Brak akcji serduszka. 8 tydzieńAle jak to ? Widziałaś ostatnio serduszko wszystko było dobrze ?
Johanna_85
Boże,nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy..Kochana z pierwszym dzieckiem 13 lat temu też miałam podobny wynik i urodził się zdrowy, będzie dobrze nie myśl o tym
Ja wracam do domu i wyje
Słoneczko świeci
Bardzo współczuje ;(Tak, bylam 04.01 na wizycie, było serduszko i wszystko było w porządku. Wczoraj jak poszłam, ciąża była tych samych rozmiarów co 2 tygodnie wcześniej. Brak akcji serduszka. 8 tydzień
Słoneczko świeci
Te badania nas dodatkowo stresują, nasze mamy nie miały tyle stresów w ciąży..Boże,nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy..
Ja wracam do domu i wyje
Petrasiya
Dziewczyny czy decydujecie się na sushi? Chodzi mi oczywiście o pieczone. Pamietam, że moja przyjaciółka w ciąży często jadła i zamawiając zgłaszała, że jest w ciąży- ponoć przyrządzali to dodatkowo na oddzielnych deskach (nie wiem czy to weryfikowała czy to tylko tak dla głowy )
MtV
Tak, jem. U mnie jest np specjalny zestaw dla kobiet w ciąży.Dziewczyny czy decydujecie się na sushi? Chodzi mi oczywiście o pieczone. Pamietam, że moja przyjaciółka w ciąży często jadła i zamawiając zgłaszała, że jest w ciąży- ponoć przyrządzali to dodatkowo na oddzielnych deskach (nie wiem czy to weryfikowała czy to tylko tak dla głowy )
Słoneczko świeci
Ja unikam, czasami to chwila nieuwagi i ta sama deska czy nóż są użyte chyba lepiej samemu zrobić jeśli ma się ochotęDziewczyny czy decydujecie się na sushi? Chodzi mi oczywiście o pieczone. Pamietam, że moja przyjaciółka w ciąży często jadła i zamawiając zgłaszała, że jest w ciąży- ponoć przyrządzali to dodatkowo na oddzielnych deskach (nie wiem czy to weryfikowała czy to tylko tak dla głowy )
reklama
Dithka
Ja jadlam, nawet pare razy, oczywiscie pieczoneDziewczyny czy decydujecie się na sushi? Chodzi mi oczywiście o pieczone. Pamietam, że moja przyjaciółka w ciąży często jadła i zamawiając zgłaszała, że jest w ciąży- ponoć przyrządzali to dodatkowo na oddzielnych deskach (nie wiem czy to weryfikowała czy to tylko tak dla głowy )