Bardzo mi przykroPrzykro mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroPrzykro mi
Nie. Ja prowadzę firmę z narzeczonym tak więc o tyle lżej , ale Twoja sytuacja tez mnie zastanawia tak wiec jak będę rozmawiała z księgowym i prawnikiem o tym ( mam w sobotę spotkanie ) to dam od razu znać czego się dowiedziałam. Narazie muszę przeczekać do soboty tak wiec już notuje sobie listę pytań.Masz podobna sytuacje do mojej?
Trzymaj się.. musi być dobrzeJa walczę na oddziale. Mam krwiaka i po badaniu okazało się że jest dużo krwi. W dodatku ciąża o tydzień młodsza.
Czuję że to koniec. Jeszcze jestem odcięta od moich najbliższych.
Jesteśmy z TobąJa walczę na oddziale. Mam krwiaka i po badaniu okazało się że jest dużo krwi. W dodatku ciąża o tydzień młodsza.
Czuję że to koniec. Jeszcze jestem odcięta od moich najbliższych.
Strasznie mi przykro(((( przytulamU mnie niestety to koniec tej ciąży
Bardzo mi przykro tak jak powinnam się cieszyć ze u mnie teraz jest dobrze to nie potrafię jak widzę co Was spotyka i ze musicie przechodzić przez to przez co ja musiałam wcześniej. Tak mi przykro jeszcze zaświeci słońce.Nie ma serduszka, zatrzymał się 2-3 dni temu.
Mogę mieć jutro zabieg albo sama w domu, jeszcze muszę pomyśleć.
Nie jesteś jedyną, są takie jak ja które oczekują na wizytę potwierdzającą bijące serduszkoCzytając forum wpadłam w panikę, że jako jedyna jeszcze nie jestem umówiona na prenatalne, a podobno terminy długie. Zadzwoniłam do mojej przychodni i mogłam wybrać termin jaki mi pasuje. Nie wszędzie są kolejki. Także prenatalne mam za tydzień dziękuję za zmotywowanie.
Bardzo mi przykro...życzę Ci dużo sił ❤❤U mnie niestety to koniec tej ciąży