Anuzia
Fanka BB :)
Nie wszystkie bo mi termin z om pokazuje na 31.08, także ja będę pewnie jedną z ostatnichMnie sie po pierwszej tak rozeszły, ze caly czas wygladam jakbym byla w ciąży, chodzilam do fizjo uroginekologicznego, ale mialam male zaparcie w tych ćwiczeniach [emoji15] teraz chyba sie wybiore jakos niedlugo, moze uda sie, zeby nie doprowadzic do wiekszego rozejscia..
Dziewczyny, a ma ktoras termin na koniec sierpnia? Bo u mnie pokazuje 26.08 to wszystkie beda rozpakowane juz [emoji23]
Ja też mam duży biust 85 I kupuję staniki firm Gorsenia, KrisLine,Ava... ale wiesz co ja w pierwszej ciąży też myślałam że będę miała ogromny biust a tymczasem on zrobił się tylko pełniejszyMnie właściwie od samego początku bolą piersi. Bes stanika ani rusz. Ale muszę sobie kupić jakiś miękki, bo ten z fiszbinami już mnie uwiera. Tylko ja mam duży problem - duży biust. Może są tu posiadaczki dużych biustów przed ciążą i jakie kupowałyście staniki (firmy itp.)?
Jak byłam w pierwszej ciąży i zapytałam gina o znieczulenie przy porodzie to się tylko zaśmiał...niby jest taka możliwość tylko nie można skorzystać. Smutne to jest że w tym wieku kobiety się tak traktujeTakie sytuacje nie powinny mieć miejsca totalnie.
U mnie w trakcie sn po cc, lekarz przychodził co chwilę i mówił, że w każdym momencie mogę się wycofać i będzie cc, sala na mnie czeka i on jest w razie czego gotowy do operacji. Cały poród miałam znieczulenie - również na partych, nie czułam żadnego bólu. Cały czas żartowałam z mężem i personelem. Każdy poród powinien być dla kobiety pięknym i bezbolesnym przeżyciem