crazy fox 95
Początkująca w BB
To moja pierwsza ciąża więc wszystko jest dla mnie jedną wielką nie wiadomą i każda zmiana to jakaś obawa . Poczytaliśmy jeszcze z mężem, że często jak ciało zaakceptuje ciąże to objawy ustępują i są słabsze. Dzięki za dobre słowa mąż mocno uspokaja moją panikarską naturę, teściowa położna też sugeruje, że tak może się dziać i to normalne. Muszę się chyba nauczyć być mniej nerwową Postanowiliśmy poczekać na USG 17 stycznia, a w między czasie umówiłam się jeszcze na poniedziałek na teleporadę - tak właśnie aby się jeszcze bardziej uspokoić już opinią lekarza - jakby się coś działo to na pewno będzie wiedział jak postąpić. trzymajcie kciuki aby wszystko poszło dobrzeHej miałam podobnie kilka razy kiedy miałam lepsze dni bez objawów to już myślałam i martwiłam się . potem przychodziły znów gorsze dni, objawy wracaly i samopoczucie bardzo kiepskie.jesli masz wizytę i to cię uspokoi to ja bym poszła żebyś się nie martwiła poprostu tak dla uspokojenia , jak za 3 tyg.masz wizytę dopiero... Bądź dobrej myśli