Na razie chodziłam co miesiąc, jutro zobaczymy co lekarz powie, ale w poprzedniej ciąży praktycznie do końca były co miesiąc. Miałam tylko nr do lekarza i położnej i jak by coś się działo miałam dzwonić.A dalej chodzicie na wizyty co miesiąc, czy juz czesciej? Ja bylam dzisiaj, następna wizyta 14.06 i wtedy mam miec robione pierwsze ktg
reklama
samotna220
Aktywna w BB
A ja Dziewczyny, od niedzieli leżę w szpitalu na patologi ciąży
19_dominika_92
Fanka BB :)
O Kurcze, co sie dzieje?A ja Dziewczyny, od niedzieli leżę w szpitalu na patologi ciąży
samotna220
Aktywna w BB
Z Malutka na szczęście wszystko dobrze, 25 tydzień i waży 800,prawidlowo się rozwija. Ale ja od soboty miałam silne bóle żołądka. Byłam w sobotę u ginekologa, ale zbadał mnie, zrobił usg i stwierdził, że to u mnie problem. Przepisał mi syrop na zaparcia, wypiłam w domu i zaczęłam strasznie wymiotować, a później dostałam biegunki. Wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy na SOR, okazało się, że mam bardzo wysokie crp. Jestem jeszcze w trakcje badań, podają mi antybiotyk penicylinę. Już nabieram więcej sił, powoli wracam do jedzenia.O Kurcze, co sie dzieje?
Alexandra123
Zaangażowana w BB
A co się dzieje ?A ja Dziewczyny, od niedzieli leżę w szpitalu na patologi ciąży
królowa_kresek😉🙃
Co się dzieje?A ja Dziewczyny, od niedzieli leżę w szpitalu na patologi ciąży
samotna220
Aktywna w BB
A co się dzieje ?
Z Malutka na szczęście wszystko dobrze, 25 tydzień i waży 800,prawidlowo się rozwija. Ale ja od soboty miałam silne bóle żołądka. Byłam w sobotę u ginekologa, ale zbadał mnie, zrobił usg i stwierdził, że to u mnie problem. Przepisał mi syrop na zaparcia, wypiłam w domu i zaczęłam strasznie wymiotować, a później dostałam biegunki. Wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy na SOR, okazało się, że mam bardzo wysokie crp. Jestem jeszcze w trakcje badań, podają mi antybiotyk penicylinę. Już nabieram więcej sił, powoli wracam do jedzenia.
Zflustrowana
Trzymajcie się tam. Czekamy na info od was. ŚciskamyZ Malutka na szczęście wszystko dobrze, 25 tydzień i waży 800,prawidlowo się rozwija. Ale ja od soboty miałam silne bóle żołądka. Byłam w sobotę u ginekologa, ale zbadał mnie, zrobił usg i stwierdził, że to u mnie problem. Przepisał mi syrop na zaparcia, wypiłam w domu i zaczęłam strasznie wymiotować, a później dostałam biegunki. Wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy na SOR, okazało się, że mam bardzo wysokie crp. Jestem jeszcze w trakcje badań, podają mi antybiotyk penicylinę. Już nabieram więcej sił, powoli wracam do jedzenia.
Dobrze, że jesteście pod opieką, trzymajcie się!Z Malutka na szczęście wszystko dobrze, 25 tydzień i waży 800,prawidlowo się rozwija. Ale ja od soboty miałam silne bóle żołądka. Byłam w sobotę u ginekologa, ale zbadał mnie, zrobił usg i stwierdził, że to u mnie problem. Przepisał mi syrop na zaparcia, wypiłam w domu i zaczęłam strasznie wymiotować, a później dostałam biegunki. Wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy na SOR, okazało się, że mam bardzo wysokie crp. Jestem jeszcze w trakcje badań, podają mi antybiotyk penicylinę. Już nabieram więcej sił, powoli wracam do jedzenia.
Ja dziś byłam na wizycie, mała waży 1130g, wszystko w normie.
reklama
Kostka9992
Zaciekawiona BB
Ja tez byłam dzisiaj na wizycie, mały wazy 1684g, ale mi spadła hemoglobina i muszę zacząć brać żelazo..